Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2008 22:57

Bardzo się cieszę, że Zuzanka zasmakowała w wodzie z poidełka :D

A Frani wcale się nie dziwię - obmacywać sutki mogą tylko wybrani :wink: To wet powinien sie wstydzić :lol:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Czw lip 17, 2008 7:46

Wczoraj mieliśmy w domu urwanie głowy!

Trafiły do mnie 2 maluszki. Dziewczyna, która sie nimi zaopiekowała wyjeżdża na 2 tygodnie i zobowiązałam sie pomóc. Maluszki beda u mnie do soboty, a na reszte wakacji pojada do Anastasi (ja znów mam wesele wyjazdowe :strach: )

W małym pokoiku, który do tej pory robił za składzik od tygodnia rezyduje zasmarkany czarny kocur z tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77 ... sc&start=0

No wiec wczoraj wróciłam do domu z maluchami w kartoniku po 18. Wchodze, a tu moje Panny przewrotki robią, miaucza, mruczą...zaniosłam maluchy do łazienki i szybko idę dac im jesć, bo wszystkie jak kukułki siedziały na blacie i nadawały z chórku! Zanim jednak sie do tego zabrałam słyszę ze czarny kocur drze sie w niebogłosy. Lecę do niego, a on przybiegł i i pokazuje ze miseczka pusta! No wiec lecę szybko zrobic obiadek i dla niego a maluchy zostawiłam spiące w tym kartonie! Naszykowałam Kocurkowi najpierw, bo jego miauki najbardziej wibrowały mi w czaszce. W miedzyczasie nałozyłam tez Dziewczynką. Oczywiście Lusia i Fran powąchały i pogardziły jadłem, bo one najwieksza frajdę maja w żebraczeniu :wink: za to Zuz zabrała sie do jedzenia. Ja w tym czasie pobiegłam wyjąć Maluszki. Ledwo dobiegłam Błazej krzyczy ze Zuzia zwymiotowała! Wróciłam posprzatałam, znów szykuja Maluszki, Błazej krzyczy, ze Zuz znów zjadła i znów zwymiotowała...znów sprzatnełam...naszykowałam Maluszki ale zorientowałam się, ze nie mam kuwety dla nich, wiec pobiegłam do piwnicy zorganizowac cos co mogłoby za kuwete słuzyc...wracam, a Błazej mówi ze Zuz znów zwymiotowała...ale juz sprzątnął. Uff. Oporządziłam Maluchy, patrze Zuz znów wcina...zadrżałam, ale tym razem było bez ulewki :wink: Ale słysze że Kocur sie najadł i sie drze, ze go zabniedbałam i chce mizianek...normalnie urwanie głowy!!!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lip 17, 2008 7:53

niezly cyrk na kolkach tam masz :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lip 17, 2008 8:00

a skąd te wymioty się wzięły? kicia często tak ma?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw lip 17, 2008 8:02

Wczoraj jak wysprzatałam kuwety, nakarmiłam i wymiziałam to padłam na wyro, wypiłam dwa browary i poszłam spać! Koty wpędza mnie w alkoholizm normalnie! :wink:
A dzisiaj maluchy i sie powymiotowały :( Mysle, ze to Chłopiec. Wczoraj widziałam, jak podjadał żwirek no i dzisiaj rano znalazłam kilka zwymiotowanych kupek zwirku :(
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Czw lip 17, 2008 8:11

Poddasze pisze:a skąd te wymioty się wzięły? kicia często tak ma?

Nie raczej jej sie to nie zdarza. Zauwazyłam, ze jak jej cos zasmakuje, to po prostu połyka jedzenie i ja w pore jej nie przypilnuje to czasem jej sie uleje...ale bardzo dawno tego nie było. Do wczoraj!
Obrazek

Karotka

Post » Czw lip 17, 2008 10:43

Obrazek

Karotka

Post » Czw lip 17, 2008 19:14

biedny malusi... :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw lip 17, 2008 23:53

Karotka pisze:

Nie raczej jej sie to nie zdarza. Zauwazyłam, ze jak jej cos zasmakuje, to po prostu połyka jedzenie i ja w pore jej nie przypilnuje to czasem jej sie uleje...ale bardzo dawno tego nie było. Do wczoraj!

Pazerna bestia :twisted: :wink:
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Pt lip 18, 2008 9:13

BAJKA-BB pisze:
Karotka pisze:

Pazerna bestia :twisted: :wink:

oj bardzo! bardzo!
ona nawet nie traci czasu na gryzienie ino połyka!
Obrazek

Karotka

Post » Pt lip 18, 2008 9:16

to chyba jeszcze nawyk z czasow korabiewic jej zostal.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto lip 29, 2008 7:59

Dla wielbicieli Zuzinka Napłytkowa :wink:

Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 30, 2008 7:29 przez Karotka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Karotka

Post » Wto lip 29, 2008 9:23

A oto Fraszencja-Eminencja :D
Ech te upały....!

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 30, 2008 7:30 przez Karotka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Karotka

Post » Wto lip 29, 2008 23:52

Śliczności :love: Obydwie :D
.
.

Obrazek

www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Post » Śro lip 30, 2008 9:17

Zuzia odsłona druga :D
To jej ulubione miejsce. Tutaj wyczekuje na "wode z pierwszego tłoczenia" :wink:
Obrazek***Obrazek
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]