Właśnie, właśnieFemka pisze:pozdrów wszystkie uczestniczki tego ważnego zgromadzenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Właśnie, właśnieFemka pisze:pozdrów wszystkie uczestniczki tego ważnego zgromadzenia
kalair pisze:A! A Femka otwiera pifffko!![]()
O czymś zapomniałam?
bbuuuuuuuuuuuuuFemka pisze:
właśnie otworzyłam piffko
ania_ pisze:bbuuuuuuuuuuuuuFemka pisze:
właśnie otworzyłam piffko
wy sobie piffko a ja ogladam własnie rece
wredny melon znów pokazał na co go stać a ja go chciałam tylko zważyć
okazało sie ze kotecek od maja kiedy był ostatnio ważony (3,5kg) dobił do zgrabnej piateczki (5kg)
![]()
chyba pomyliłam karmę , bo zamiast dla wybrednych powinnam kupować dla wrednych
buuu wesołej zabawy
zosia&ziemowit pisze:Właśnie, właśnieFemka pisze:pozdrów wszystkie uczestniczki tego ważnego zgromadzenia
Femka pisze:kalair pisze:A! A Femka otwiera pifffko!![]()
O czymś zapomniałam?
już trochę nieaktualne.
od otwarcia piffka upłynęło już trochę czasu i Femka ma humor
Marcelibu pisze:zosia&ziemowit pisze:Właśnie, właśnieFemka pisze:pozdrów wszystkie uczestniczki tego ważnego zgromadzenia
Pozdrowienia przekazane.My serdecznie pozdrawiamy Kochaną Uć
, pijemy, jemy, a na monitorze leży oczywiście...buras ..w przedpokoju dwie śliczne krówki, w legowisku piękny rudzielec, czyli jest cudownie!!!! Całuję
Marcelibu pisze:zosia&ziemowit pisze:Właśnie, właśnieFemka pisze:pozdrów wszystkie uczestniczki tego ważnego zgromadzenia
Pozdrowienia przekazane.My serdecznie pozdrawiamy Kochaną Uć
, pijemy, jemy, a na monitorze leży oczywiście...buras ..w przedpokoju dwie śliczne krówki, w legowisku piękny rudzielec, czyli jest cudownie!!!! Całuję
zosia&ziemowit pisze:Kup i wypróbuj jeśli będzie suteczna to hm... może kogoś poczęstujęania_ pisze:chyba pomyliłam karmę , bo zamiast dla wybrednych powinnam kupować dla wrednych
buuu wesołej zabawy
Femka pisze:zosia&ziemowit pisze:Kup i wypróbuj jeśli będzie suteczna to hm... może kogoś poczęstujęania_ pisze:chyba pomyliłam karmę , bo zamiast dla wybrednych powinnam kupować dla wrednych
buuu wesołej zabawy
hmmm, Zosiu, przypomnij mi to, jak mnie będziesz do siebie na obiad zapraszać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości