u mnie mdleją z głodu o 7-mej po zjedzeniu śniadania o 5-tej
Moderator: Estraven
Monika L pisze:czarna.wdowa pisze:Moniko
Trzymam kciuki za Arielkę - oby rujki nie wróciły![]()
i oczywiście za kocurka na twoje kolanka
Dziękujechyba Arielka coś przeczuwa wczoraj moje kolana przez godzinkę wygrzewała ,córcia mówi widzisz kocha Cię.
Po tych rujach powraca moja dawna Arielka wczoraj towarzyszyła mi w kuchni ,wylegiwała się na sofie ,och jak bardzo ją kocham.
Tylko muszę jej jedzonko ograniczać a ona tak mi się w oczy patrzy.
A próbowałaś dolać trochę wody do śmietanki?Monika L pisze:Wody nadal nie pije prawie wcale ,za to ciągle czeka nad talerzykiem ze śmietanką ,chcę ją okłamać jogurtem light ,ale się nie daje![]()
Fraszka pisze:A próbowałaś dolać trochę wody do śmietanki?Monika L pisze:Wody nadal nie pije prawie wcale ,za to ciągle czeka nad talerzykiem ze śmietanką ,chcę ją okłamać jogurtem light ,ale się nie daje![]()
Monika L pisze:A tak OTto ciągle siedzę na kociarni i czekam na małego kocurka.
Myślę że w końcu przyjdzie ten czas ,że będę wiedziała ,że to dobry moment![]()
Ostatnio się zauroczyłam szarymi i srebrnymi kociakami ,o takim marzęale i tak pewnie przygarnę innego
![]()

Karolka pisze:Monika L pisze:A tak OTto ciągle siedzę na kociarni i czekam na małego kocurka.
Myślę że w końcu przyjdzie ten czas ,że będę wiedziała ,że to dobry moment![]()
Ostatnio się zauroczyłam szarymi i srebrnymi kociakami ,o takim marzęale i tak pewnie przygarnę innego
![]()
Jakie srebrne kociaki?
Monika ale Ci się szybko gusta zmieniają![]()
Kciuki za Ariekę
izaA pisze:Pewnie, że by pokochała...skoro Otis śpi razem z Sonią i wylizuja sobie futerka, a wojna była III światowa, to twoja Arielka też się przyzwyczai...

Kasia D. pisze:Albercik?![]()
Jest na tymczasie u Tiger_
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości