Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agamuza pisze:Jak dobrze, ze mnie kilka dni nie bylo - mam co czytacHurrrrrra dla Pysi
![]()
![]()
Wiedzialam, Aniu
I Gacia ma przyjaciółke - cudownie
Jak ja sie ciesze, Aniu
![]()
![]()
![]()
Kicorek pisze:Przez zasiedzenie, no no! Taka mała, a taka cwana![]()
!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna Suffczyńska pisze:Już pisałam, że Pysia ma drugą rujkę..Jakoś to muszę przeczekać.. Ale nie rozumiem jednego.. Jest Feluś.. Jest Misiek.. To, że uznała, że obaj panowie nie nadają się to jestem w stanie zrozumieć..
![]()
Nie rozumiem tylko dlaczego stwierdziła, że jestem kocurem?????????..![]()
![]()
![]()
MariaD pisze:Anna Suffczyńska pisze:Już pisałam, że Pysia ma drugą rujkę..Jakoś to muszę przeczekać.. Ale nie rozumiem jednego.. Jest Feluś.. Jest Misiek.. To, że uznała, że obaj panowie nie nadają się to jestem w stanie zrozumieć..
![]()
![]()
![]()
Wiadomo wszem i wobec, żeś kobita z jajami![]()
Anna Suffczyńska pisze:Już pisałam, że Pysia ma drugą rujkę..Jakoś to muszę przeczekać.. Ale nie rozumiem jednego.. Jest Feluś.. Jest Misiek.. To, że uznała, że obaj panowie nie nadają się to jestem w stanie zrozumieć..
![]()
![]()
![]()
agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:Już pisałam, że Pysia ma drugą rujkę..Jakoś to muszę przeczekać.. Ale nie rozumiem jednego.. Jest Feluś.. Jest Misiek.. To, że uznała, że obaj panowie nie nadają się to jestem w stanie zrozumieć..
![]()
![]()
![]()
Hmmmm... Musisz miec w sobie to COS
MariaD pisze:Nie wiem, czy lecznica na Białobrzeskiej jest otwarta dziś, powinna być. Tel.824-58-18
Anna Suffczyńska pisze:MariaD pisze:Nie wiem, czy lecznica na Białobrzeskiej jest otwarta dziś, powinna być. Tel.824-58-18
Dzięki!!![]()
![]()
Już dzwonię!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości