Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Cieszę się, że wypoczęłaś, było Ci to bardzo potrzebne. Lek weź, trzeba sobie pomóc, nie jest dobrze żyć w ciągłym stresie.
Wiesz, ja myślę, że ten szaro-biały kotek nie ma domu, bo czemu by przychodził do Ciebie na jedzonko?
Usia i Sabcia jakoś się trzymają, Sabcia jak zawsze wybrzydza przy jedzeniu, Usia nie zawsze chce zjeść lekarstwa, ale dajemy radę.![]()
Spokojnego tygodnia dla Ciebie i kotków!![]()
![]()
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Aniu,gdybyś wiedziała, co o mnie wypisują w jednym wątku na Koci-Łapci...![]()
A ja jestem przekonana, że Łateczka jest szczęśliwa z Tobą i bardzo się cieszę, że jesteście razem![]()
![]()
U nas dziś spokój, już niedługo zaczną się jesienne chłody i pewnie będzie trudniej podawać Usi lekarstwa, bo ona najładniej zjada pastę z "wkładką" na balkonie. A na balkonie coraz zimniej.
Jutro początek roku szkolnego, więc na dobranoc taka scenka:
To wypisz wymaluj ja na tym obrazku w łóżku![]()
czasem to chyba studentom bardziej się chce iść na zajęcia niż mi prowadzić te zajęcia
![]()
z wiekiem coraz bardziej....
MaryLux pisze:Nie chce mi się jeździć na korepetycje!
madrugada pisze:Spokojnego tygodnia.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Cieszę się, że wypoczęłaś, było Ci to bardzo potrzebne. Lek weź, trzeba sobie pomóc, nie jest dobrze żyć w ciągłym stresie.
Wiesz, ja myślę, że ten szaro-biały kotek nie ma domu, bo czemu by przychodził do Ciebie na jedzonko?
Usia i Sabcia jakoś się trzymają, Sabcia jak zawsze wybrzydza przy jedzeniu, Usia nie zawsze chce zjeść lekarstwa, ale dajemy radę.![]()
Spokojnego tygodnia dla Ciebie i kotków!![]()
![]()
A do mnie przychodzą na jedzonko kotki, które wiem ,ze mają domki. Nieraz wystawiam im to czym moi pogardziły i im smakuje.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się jeździć na korepetycje!
Bo to jest skandal, żeby po całym przepracowanym życiu trzeba było dorabiać do emerytury.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się jeździć na korepetycje!
Bo to jest skandal, żeby po całym przepracowanym życiu trzeba było dorabiać do emerytury.
Oczywiście, że to skandal. Ale to system mnie tak urządził
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie chce mi się jeździć na korepetycje!
Oczywiście, że to skandal. Ale to system mnie tak urządził
Serdecznie współczuję.
MaryLux pisze:Ja nawet lubię to, co robię. Ale wolałabym pracować w mniejszym wymiarze godzin, tylko dla przyjemności, bez przymusu finansowego
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Ja nawet lubię to, co robię. Ale wolałabym pracować w mniejszym wymiarze godzin, tylko dla przyjemności, bez przymusu finansowego
O to chodzi, bo dobrze jest być aktywnym ale nie ponad siły...
Zdrowia i spokojnego dnia:)
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Ja nawet lubię to, co robię. Ale wolałabym pracować w mniejszym wymiarze godzin, tylko dla przyjemności, bez przymusu finansowego
O to chodzi, bo dobrze jest być aktywnym ale nie ponad siły...
Zdrowia i spokojnego dnia:)
Aktywność dla przyjemności - tak, ale nie przymus finabsowy!![]()
Dziś dałam Usi leki do pysia, ale potem wylizała pastę (bez leków), wiec może chociaż tabletkę dam wieczorem w paście![]()
Sabcia polubiła "filozofowane miąsko" czyli liofilizowane przysmaki.![]()
Spokojnego wtorku dla wszystkich!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości