Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:MaryLux pisze:Dzwoniłaś do DJ vetu? Lub byłaś?
Będziemy w Ekovecie wieczorem. Na razie mam pracę
Edit: w DJ vecie ani nie ma na dzisiaj miejsc, ani one nie mają sprzętu typu USG.
Stomachari pisze:A on był odrobaczany? I czym?
MaryLux pisze:Bastet pisze:MaryLux pisze:Dzwoniłaś do DJ vetu? Lub byłaś?
Będziemy w Ekovecie wieczorem. Na razie mam pracę
Edit: w DJ vecie ani nie ma na dzisiaj miejsc, ani one nie mają sprzętu typu USG.
Coś wiadomo?
USG jest też u Kanzawy, to bliżej od Ciebie, sam Kanzawa też jest świetny.
Bastet pisze:Stomachari pisze:A on był odrobaczany? I czym?
Był. Najpierw Pyrantelem 3 dni (niby u tej babki) a potem Milpro. Miał 2 x badany kał. Za drugim razem bardzo dokładnie. Wszystko czyściutko. Ani giardii, ani żadnych innych robali. Badanie 25 stycznia.
jolabuk5 pisze:A czy on czegoś nie połknął? Może coś mu "leży" w przewodzie pokarmowym i stąd te objawy?
Stomachari pisze:No cóż... To i dobrze, i źle, że na razie nic nie znaleziono.
Nieustająco życzę, aby to było coś łatwego do zdiagnozowania i wyleczenia
zuza pisze:A ja bym chciala wiedziec, dlaczego wielbicviele nie maja subskrybcji wlaczonych na YT (a moze maja, tylko nie wiadomo o tym?) Ogladac filmy o kotkach, klikac lapki w gore komentowac
To moze jakas kasa z reklam zacznie wpadac?
Znam osoby, ktore calkiem niezle na tym zarabiajaPomozmy zarabiac i Przystani
Bastet pisze:Havranek mial 3 x w tej chwili badany kał na pasożyty. Ostatnim razem wczoraj. Za każdym razem czysto, nic nie ma. Nie ma też giardii, kokcydiów ani rzęsistka. Więc na razie nie będę pakować w niego odrobaczacza, tym bardziej, że go brzuszek pobolewa i ma luźnawą kupę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości