MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? Dalej masz skarpetku na szyjku?
Mała Ciorna Carmen
Tak i jeszcze przez tydzień będę miała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. Co u cię? Dalej masz skarpetku na szyjku?
Mała Ciorna Carmen
kwiryna pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Moje małpiątko koffane, nie strasz nasJa też od czasu do czasu lubię śmietankę
![]()
Dobrego samopoczucia i samych smakołyków Ci życzę![]()
Twój Drops.
![]()
![]()
![]()
Duża dziś przyniosła ciasteczka, ale sama nie zjadła i mi też nie dała
I gdzie tu sens, gdzie tu logika?
MB&Ofelia pisze:Chiko. Bapcia to taka ludzia co Duzia mówi do niej "mama". A Dziatek to ludź co do niego Duzia mówi "tata". Tak mię naumiała Ofelku to tak jezd.
Ja się ich troszku bojam ale już się mniej bojam niż najsampierw. Ale nie dam się pomiziać ani pomiątolić.
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:Lusiu wiesz Ty co ? Moja Duża wyciągła walizkę i mówi, że jedziemy na urlop do jej rodziców ! Nawet psa zabiera![]()
Mówi, że będzie żreć do upadłego i się zupełnie nie nadwyrężać (?!)kto się w takim razie ze mną pobawi ? Ja nie lubię jej Mamy, bo ona chce mieć głaskać cały czas, a jej Tata to źle głaszcze.
No i mówi, że choinka będzie i wiszące piłki ! Wiesz ?
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko. Ofelku też mię miaukała że pewnie będziemy jechać do Bapci i Dziatka bo Duzia wyciągła choinku. Mam nadzieję że nie będziemy bo ja nie lubię ciufci i wolę być u się w domciu. A Ofelku lubi Dziatka bo ją miątoli i Bapcię bo jej daje mniamuśności z swojego tależu.
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:Moja Duża to nie ma Dziatka ? Co to Dziatka ?
Babcię to ma, ale mówi, że nerwicy dostaje i dobrze, że ta babcia ma kota. Ja nie wiem co to za zwierzę, ale jak Duża wraca to ona śmierdzi strasznie tym kotem. Nie wiem czemu ten kot tak śmierdzi.
Jej rodzice to w takim długim korytarzu mają taką fajną tapetę, że można się wczepić pazurami i tak na ścianie siedzieć prawie pod sufitem. Taka fajna papka jest. Tylko odpadają jakieś kłaki i marudzą coś tam.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko. Bapcia to taka ludzia co Duzia mówi do niej "mama". A Dziatek to ludź co do niego Duzia mówi "tata". Tak mię naumiała Ofelku to tak jezd.
Ja się ich troszku bojam ale już się mniej bojam niż najsampierw. Ale nie dam się pomiziać ani pomiątolić.
Mała Ciorna Carmen
aga66 pisze:Fajne te kocie pogaduszki....
Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Chiko. Bapcia to taka ludzia co Duzia mówi do niej "mama". A Dziatek to ludź co do niego Duzia mówi "tata". Tak mię naumiała Ofelku to tak jezd.
Mała Ciorna Carmen
A jak się nazywa babcia co Duża mówi do niej babcia ? Druga babcia czy babcia staruszka ?
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Sigrid i 844 gości