Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Już wiem: zgubiona kotka boi się wszystkiego. Mieszka w mojej klatce, nie używam czasu przeszłego. Wymknęła się z szelek. Państwo mieszkają tu tylko do środy! Jest wysterylizowana, ale to nie umniejsza dramatu. Ratunku
ewa_mrau pisze:MalgWroclaw pisze:Już wiem: zgubiona kotka boi się wszystkiego. Mieszka w mojej klatce, nie używam czasu przeszłego. Wymknęła się z szelek. Państwo mieszkają tu tylko do środy! Jest wysterylizowana, ale to nie umniejsza dramatu. Ratunku
klatka-łapka?
---
MalgWroclaw pisze:ewa_mrau pisze:MalgWroclaw pisze:Już wiem: zgubiona kotka boi się wszystkiego. Mieszka w mojej klatce, nie używam czasu przeszłego. Wymknęła się z szelek. Państwo mieszkają tu tylko do środy! Jest wysterylizowana, ale to nie umniejsza dramatu. Ratunku
klatka-łapka?
---
Ale trzeba namierzyć kicię. A nie jest namierzona. Od tygodnia jej nie ma, zaginęła w sobotę 20 maja. Czemu ogłoszenia dopiero dziś, nie wiem.
MB&Ofelia pisze:Wysokość nagrody wbiła mnie w kanapę.
Wyglądałoby na to, że ludziom naprawdę zależy.
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Wysokość nagrody wbiła mnie w kanapę.
Wyglądałoby na to, że ludziom naprawdę zależy.
Zależy, rozmawiałam z panią. Tam jest jeszcze jeden kot i tęskni. I powiedzcie, jak to jest, że to ogłoszenie też zrywają? Co jest z tymi ludźmi
MalgWroclaw pisze:Ja wiem, że Pralcia jest najważniejsza.
Miaumyślę, że mogę pachnieć, jak Pralcia.
I Klusia też wie.
Kubuś, kocurek zgodny
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, zmartwiona bardzo![]()
kotki nie widziała, u nas w okolicy jest dużo zakamarków.
Pralcia
Pan, mąż właścicielki, podobno chodzi i szuka w nocy. Pani właścicielka leży w szpitalu, wyszła na przepustkę na weekend i wróciła. Dramat![]()
Pan ustawił wczoraj talerzyki koło wejścia do naszej klatki, z mlekiem i suchym. Wczoraj rano to widziałam, jak wracałam wieczorem, wszystko było zjedzone, ale przecież każde przechodzące zwierzę mogło zjeść. Obok leży butelka z mlekiem (po co ją zostawił, nie mam pojęcia). W sumie czekam, kiedy esteci zrobią awanturę, oczywiście mi, bo zawsze ja obrywam, przecież wszyscy wiedzą, że ja tu jestem od kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości