mir.ka pisze:PixieDixie pisze:Dobranoc wszystkim
Pixie już gotowy do snu
koty to zawsze gotowe do snu
Jaki z niego przytulas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:PixieDixie pisze:Dobranoc wszystkim
Pixie już gotowy do snu
koty to zawsze gotowe do snu
PixieDixie pisze:Wyczyszczenie balkonu i wpuszczenie kotow
M. chory to nie iwem ... zalezy jak sie bedzie czuc - ja bym wyciagnela rowery gdzies pojechala... zobaczymy jak M.
PixieDixie pisze:To moze wpadniecie na szybka kawe? Chociaz ostrzegam - M. dwa dni mial jelitowke - ale juz jest lepiej. Zreszta pol firmy w tym tyg mialo jakies problemy zoladkowe
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:To moze wpadniecie na szybka kawe? Chociaz ostrzegam - M. dwa dni mial jelitowke - ale juz jest lepiej. Zreszta pol firmy w tym tyg mialo jakies problemy zoladkowe
Kochanie Myslalam o tym, ale cała watacha jedziemy (chyba) oglądać samochod dla szwagra.
Wybrał taki samochod nietypowy ze nie wiem...![]()
A S jak usłyszy wyraz jelitówka to wyprowadza sie do drugiego pokoju i zabrania zbliżania do siebie.
Wiesz co by było jak by mu 2 kg z masy spadły?
PixieDixie pisze:Moli25 pisze:PixieDixie pisze:To moze wpadniecie na szybka kawe? Chociaz ostrzegam - M. dwa dni mial jelitowke - ale juz jest lepiej. Zreszta pol firmy w tym tyg mialo jakies problemy zoladkowe
Kochanie Myslalam o tym, ale cała watacha jedziemy (chyba) oglądać samochod dla szwagra.
Wybrał taki samochod nietypowy ze nie wiem...![]()
A S jak usłyszy wyraz jelitówka to wyprowadza sie do drugiego pokoju i zabrania zbliżania do siebie.
Wiesz co by było jak by mu 2 kg z masy spadły?
Gdyby coś to zawsze jesteście mile widziani i nasze drzwi stoją otworem.
M zaliczył krótki spacer. Wraca do żywych
PixieDixie pisze:Piękne !!
Wiesz że myślałam że jak te zejdA to bede robić ombre albo te moczone w wodzie i masz wzorek.
Klaudia pewnie łatwiej Ale ja nie mam wprAwy i często mi po kilku dniach powietrze podchodzi pod paznokieć. To słabe jest ja se lakierem zrobie to nie widać ale komuś... no nie odważylabym się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1410 gości