Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:TygRysiek urodzil sie tak jak Mopik - 1.04.
ewan pisze:No to chyba czas na obcięcie klejnotów. Choć im później, tym lepiej.
kropkaXL pisze:Jak ten czas leci!
Z malca zrobił się młodzieniec, a takie to było małe, słodziutkie!
No moje rude złotko tez juz 4 miesiące skończyło 8.01.
Ja dopóki mocz nie pachnie "fijołkami" nie ciacham.
Zbożniaczek pozdrawia zbozniaczka!
ewan pisze:Aż się boję Twojej reakcji po tej mieszance
Lifter pisze:Ja dostalem w prezencie kilka cygar z Dominikany... i powiem wam, ze to nawet fajna sprawa takie cygaro palone bez pospiechu w wolny od pracy dzien, ze szkalenczka single malta w lapce na deser.
Ale ad rem TygRysiek bardzo dzielny, juz na chodzi, choc ten chod mocno chwiejny. Ale podszedl do talerzyka, popatrzyl wymownie, sciamkal z 1/3 saszetki (bo tyle dostal), poszedl do kuwety, a potem to juz my poszlismy ale nie wyglada na cierpiacego mocno.
klaudiafj pisze:Casico zobacz, może Cię to zainteresuje https://www.youtube.com/watch?v=AiO03_Bd6LI&t=1387s
casica pisze:Cygara to ja sobie czasem kupuję, tak od świeta, smakują mi. Znacznie częściej kupuję cygaretki, konkretny smak bo papierosy teraz mdłe jakieś w większości. No i w moim przypadku żaden single malt tylko koniak.
.
kropkaXL pisze:Mmniam!
Metaxę bardzo lubię, dostałam kiedyś nawet taką w porcelanowej białej butli w kwiaty.
Nie wiem co do niej dodają, ale obstawiam rodzynki, bo albo mi się wydaje, albo wyczuwam ich lekki posmak.
Kasiu co do ugniatania szyi to znam to doskonale ( Ptyś), na szczęście od 2-3 lat wreszcie przestał ssać mi płatek ucha, a przy tym ugniatać szyję.
Wtedy, gdy to robił , musiałam zakładać na szyję apaszki, by chronić skórę - 7-Mio kilowe kocisko wbijające pazury w skórę szyi
Lifter pisze:Rodzynek nie ale czerwone slodkie wino. platki rozy i nalewke na rozmaitych ziolach (dokladny sklad to tajemnica danej wytworni). Czego by nie dodali - dobre jest to, co jest wynikiem.
Moja najstarsza whisky jest zaledwie pelnoletnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 43 gości