Zuzia i Pola po raz 35

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2016 22:26 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Bunkierek.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 18, 2016 22:27 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Akuku.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 18, 2016 22:33 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Dzisiaj jak szłam do rodziców i wyszłam z klatki patrzę a mój tata idzie. Deszcz padał więc zdziwiło mnie co robi na dworze. Okazało się że szedł do mnie. Tak się stęsknił za dziewczynkami że mu nawet deszcz nie przeszkadzał by do mnie przyjść a od wypadku i złamania nogi nie było go u mnie bo się bał.
Musiałam się cofnąć do domu. Pomiział dziewczynki i o dziwo nawet nie zarobił z liścia od Poli. To ja zostałam złapana zębiskami za co się zemściłam sprzedając zdzwionej Poli pierdziocha w brzuchola. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 0:01 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Dzisiaj jak szłam do rodziców i wyszłam z klatki patrzę a mój tata idzie. Deszcz padał więc zdziwiło mnie co robi na dworze. Okazało się że szedł do mnie. Tak się stęsknił za dziewczynkami że mu nawet deszcz nie przeszkadzał by do mnie przyjść a od wypadku i złamania nogi nie było go u mnie bo się bał.
Musiałam się cofnąć do domu. Pomiział dziewczynki i o dziwo nawet nie zarobił z liścia od Poli. To ja zostałam złapana zębiskami za co się zemściłam sprzedając zdzwionej Poli pierdziocha w brzuchola. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt lut 19, 2016 0:04 Re: Zuzia i Pola po raz 35

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:Dzisiaj jak szłam do rodziców i wyszłam z klatki patrzę a mój tata idzie. Deszcz padał więc zdziwiło mnie co robi na dworze. Okazało się że szedł do mnie. Tak się stęsknił za dziewczynkami że mu nawet deszcz nie przeszkadzał by do mnie przyjść a od wypadku i złamania nogi nie było go u mnie bo się bał.

Cześć Aga! :D
Dawno cię u nas nie było.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 0:14 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Ewcia ja ejstem u Was codziennie tylko cicho sobie podczytuje :D dzien bez Was to dzien stracony. Barszo lubie czytac to co piszesz:)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt lut 19, 2016 0:37 Re: Zuzia i Pola po raz 35

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:

Ewcia ja ejstem u Was codziennie tylko cicho sobie podczytuje :D dzien bez Was to dzien stracony. Barszo lubie czytac to co piszesz:)

To bardzo mi miło. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 0:40 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Na nas już czas. Już nie wytrzymuję tak bardzo kleją mi się oczy.
Dobrej nocki wszystkim. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 0:42 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Fajnych masz rodziców :ok: :ok: :ok: Dobrej nocki :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lut 19, 2016 8:00 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Obrazek

Tak sobie patrzę... Nie za duże to wyrko. Jak wy się na nim we trzy mieścicie?
:wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 19, 2016 9:46 Re: Zuzia i Pola po raz 35

klaudiafj pisze:Fajnych masz rodziców :ok: :ok: :ok: Dobrej nocki :1luvu:

Dodam że to ludzie którzy oficjalnie nie lubią kotów. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 9:54 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:Obrazek

Tak sobie patrzę... Nie za duże to wyrko. Jak wy się na nim we trzy mieścicie?
:wink:

W całej okazałości kanapa ma wymiar 140 x 200 czyli całkiem całkiem. Ale kto by mi kazał codzienne rozkładać to bydle które po rozłożeniu zajmuje pół pokoju więc śpię na złożonym tylko zdejmuje zagłówki .
Przeważnie Pola śpi na tej nie rozłożonej części czyli tej półce co leży na niej na zdjęciu, albo na mnie na klatce piersiowej, albo między półką a moimi plecami i wtedy ja śpię na brzegu. Zuzia zawsze śpi w nogach lub na moich nogach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 10:06 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Pytanie z kategorii i zrozum tu kota.
Wczoraj na śniadanko otworzyłam saszetkę Almo Nature. Podzieliłam na dwie miseczki i dałam Zuzi i Poli. Pola grzecznie zaczęła jeść a Zuzia zdecydowanie odmówiła jedzenia Almo Nature. Żal mi się zrobiło mojego kociątka więc złamałam się i otworzyłam puszeczkę musiku Gurmeta. Z chęcią zaczęła jeść. Do wieczorka wszystkie miseczki były puste.
Dziś pomna wczorajszych doświadczeń żywieniowych otworzyłam dla Poli saszetkę Almo Nature a dla Zuzi puszeczkę Gurmecika tym razem w sosie. Pola od razu zabrała się za pałaszowanie jedzonka natomiast za Zuzią musiałam pochodzić z miseczką. W końcu na parapecie w kuchni zdecydowała się liznąć parę razy Gurmecika.
Gdy przyszłam do pokoju usiąść na chwilę przy kompie za mną przyszła Zuzia i zobaczywszy miseczkę Poli z jedzonkiem zaczęła jej wyjadać z miseczki Almo Nature. Okazało się że dziś Almo Nature jest mniam a Gurmecik sosik jest blee.....
I zrozum tu kota biedny człowieku 8O 8O 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 19, 2016 10:25 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Pytanie z kategorii i zrozum tu kota.
Wczoraj na śniadanko otworzyłam saszetkę Almo Nature. Podzieliłam na dwie miseczki i dałam Zuzi i Poli. Pola grzecznie zaczęła jeść a Zuzia zdecydowanie odmówiła jedzenia Almo Nature. Żal mi się zrobiło mojego kociątka więc złamałam się i otworzyłam puszeczkę musiku Gurmeta. Z chęcią zaczęła jeść. Do wieczorka wszystkie miseczki były puste.
Dziś pomna wczorajszych doświadczeń żywieniowych otworzyłam dla Poli saszetkę Almo Nature a dla Zuzi puszeczkę Gurmecika tym razem w sosie. Pola od razu zabrała się za pałaszowanie jedzonka natomiast za Zuzią musiałam pochodzić z miseczką. W końcu na parapecie w kuchni zdecydowała się liznąć parę razy Gurmecika.
Gdy przyszłam do pokoju usiąść na chwilę przy kompie za mną przyszła Zuzia i zobaczywszy miseczkę Poli z jedzonkiem zaczęła jej wyjadać z miseczki Almo Nature. Okazało się że dziś Almo Nature jest mniam a Gurmecik sosik jest blee.....
I zrozum tu kota biedny człowieku 8O 8O 8O

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 19, 2016 12:20 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewuś sprawy jedzeńia naszych kotów są ńie do ogarnięcia. Ja juz nie próbuje.
Witamy... Bardzo podoba mi sie to zdjęcie
Ewa L. pisze:Akuku.

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]