Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Ale fajnie będziecie mieć, taka swieżutka łazienka na wysoki połysk!![]()
![]()
Kiedy wracacie do siebie?
klaudiafj pisze:No to już niedługoJa bym chciała wymienić wszystkie panele - mają 3 lata i są w stanie świetnym, ale ten kolor... a sama wybierałam, ale w sklepie jakoś inaczej wyglądał
Wczoraj oglądałam program Nasz nowy dom - że remontują stare domy. Mieli na to chyba 5 dni - postawili nowy dom w tym czasie. Zastanawiam się nad tym jak to możliwe skoro jedną łazienke panowie robią 2 tygodnie. U mnie remont trwał 2 miesiąceTeż łazienka od podstaw i inne rzeczy.
Buziaczki dla Moli i Fuksika![]()
![]()
klaudiafj pisze:Właśnie ciekawe jak to wygląda po czasie... ale pewnie mają jakąś gwarancje na rok na przykład po remoncie
klaudiafj pisze:AhaWczoraj był fajny odcinek - o dwóch siostrach i bracie, którzy stracili rodziców. Mieszkali na wsi w domu - spłakałam się okropnie. Choć byli już starsi to jednak każde dziecko powinno mieć rodziców, takie dzieci bez rodziców bardzo mnie smucą. Aż miałam ochotę ich adoptować
Ekipa zrobiła im piękny dom
Ewa L. pisze:U mnie remont trwał 14 dni ale robił go tylko jeden facet. Pierwszego dnia przyjechał z kuzynem i ten pomagał mu w usuwaniu gratów i skuwaniu płytek . I z dwa dni pracował hydraulik bo podwyższał mi wodomierze, robił hydraulikę do brodzika i panelu prysznicowego oraz podłączenie do pralki. Zakładał też Geberit do kibelka. Zajęło mu to w sumie dwa dni bo było dużo cięcia żeby rury schować w ścianie a płyta betonowa z czego zbudowane są bloki nie jest łatwym przeciwnikiem. Poza tym jeździł ze mną po materiały i sam gdy trzeba było coś dokupić. Pracował w sumie codziennie od 7 do 20 a czasami i dłużej . Przyjeżdżał nawet w niedzielę ale w tedy na 8. Uważam że naprawdę odwalił kawał dobrej i rzetelnej roboty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05, pibon i 143 gości