Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 30, 2015 12:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hej Martuś :) A pofotografowałaś w ogóle mieszkanie przed Waszymi zmianami? Można byłoby porównać :)
Też mam ona od północy :/ I ciemny salon. Nie wygląda u mnie jak w szpitalu, ale chcę pomalować jakimś odcieniem bieli, bo teraz mam zwykły jak zwykła bielinka, bo malowanie na razie miało zakryć kolory które były w tym mieszkaniu, a były to - pomarańcz, zieleń, żółć i nie wiem co jeszcze i to te mało szlachetne barwy. Musieliśmy kryć to bielinkami po 4 razy. I teraz właśnie ściany gotowe do nałożenia jakiegoś odcienia bieli.
Wszedł raz elektryk i mówi - piękne mieszkanie się państwu trafiło - tylko jeszcze pomalować i jest cacy! 8O Ale to proszę pana już było malowane i to jest kolor: biały :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 30, 2015 13:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡

8O O matko , to tak jak sobie przypomne jak próbowaliśmy u rodziców wrzosik zakrywać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon mar 30, 2015 14:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Wszedł raz elektryk i mówi - piękne mieszkanie się państwu trafiło - tylko jeszcze pomalować i jest cacy! 8O Ale to proszę pana już było malowane i to jest kolor: biały :ryk:

:ryk: :ryk: Dobre :mrgreen: ~

Hej Moliśki Kochane! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 30, 2015 19:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Cześć Martus i Molinko :1luvu: jak tam poniedziałek mija ?:)
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon mar 30, 2015 19:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

:201461 :201461 :201461

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 30, 2015 22:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dobra witam sie u siebie, bo zaraz znowu opr dostanę ze fruwam wszędzie a u siebie nic nie pisze :ryk: Klaudia :piwa:
Otóż u nas nic nowego, poza tym ze kota ma nowa zabawkę, zabawka w sumie to cieżko nazwać, ale do teraz tłumi sie po mieszkaniu za tym :lol: wypadła mi wkładka z butów, taka żelowa, tylko pod palce :D i to jest hit- wszystkie myszki, wędki, dżumandżi poszły w odstawke, Molka ma fazę na żelowe wkładki :ryk: mam wrażenie ze ona jest psem, bo ona aportuje i przynosi pod nogi, trzeba rzucać kot rozbiega sie jak czołg, staje na dwóch łapach jak wiewiórka, podnosi wkładkę sprytnie, wkłada do pyszczka i niesie do któregoś z Nas. Oczywiście dumnie śpiewa przy tym i czeka aż ktoś jej rzuci. Chyba godzinę sie z nią w ten sposób bawiłam i ewidentniie nie ma dość :mrgreen:
Jutro wstawię jakieś zdjęcie mojej córci :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 30, 2015 22:32 Re: Moli ♥♡ ♥♡

hahahaaa widać, żadne tam kociemiętki nie działają tak jak inne wonie :D Kota oszalała :D Nie wyobrażam sobie tego jak może się bawić wkładką żelową, ale mnie już dziś nic nie zdziwi po tym co się naczytałam u Kociej Mendki :D
Wrzuć koniecznie zdjęcie :)

klaudiafj

Post » Pon mar 30, 2015 22:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡

:ryk: :ryk: Kochana bo te nasze dzieciaki to najbardziej się cieszą z zabawek które same znajdą :ok:
o tak, Molunia aportuje jak Lolka, uwielbiam ten widok, to jest przeurocze :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Wto mar 31, 2015 6:53 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Martuś,aportujące koty są niesamowite :mrgreen: nam pokazała Tosia,że kot również może aportować, tak jak i pies, a nawet lepiej :kotek:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto mar 31, 2015 7:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Hejka :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto mar 31, 2015 9:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡

aannee99 pisze:Martuś,aportujące koty są niesamowite :mrgreen: nam pokazała Tosia,że kot również może aportować, tak jak i pies, a nawet lepiej :kotek:

moja Myszulinda ma taką zabawkę,myszkę.Od małości.Już a myszka ogołocona do samego plastiku,nawet kawałka piórka nie ma,a cały czas sie nią bawi
Bierze w pysia idzie z nią w pysiu dodatkowo tak dziwnie głośno mraucząc,rzuca na podłogę i czeka,jak jej rzucisz,to z powrotem i tak póki się nie zmęczy

Muszę poszukać tej myszki,bo gdzieś wcisnęła w jakiś kąt i spróbuję nagrać koto-piesa

Czołem załogantki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 31, 2015 11:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡

A u mnie jest tak, że to ja aportuje jak mi kot rzuci zabawkę :roll:

klaudiafj

Post » Wto mar 31, 2015 11:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:A u mnie jest tak, że to ja aportuje jak mi kot rzuci zabawkę :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: bo Ty jesteś służba droga Pani :ryk:
Wczoraj wróciłam z pracy i nawet nie zdarzyłaby butów sciągnąć a kota miauczącym krokiem mnie do łazienki zaprowadziła, mowie co jest Molcia, i stoi przy pralce. Wkladeczka Ci wpadła do butów pod pralkę? :lol: odsunęłam kawałek pralki, kot wszedł i znalazł nowa zabawkę po czym moonwalk'wiem musiała sie wycofać z żelowa wkładka w pyszczku :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 31, 2015 12:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Gosiagosia pisze:Ja lubię ciepłe, słoneczne kolory. Okna mam od północy więc muszę mieć jasno. Bieli nie lubię bo kojarzy mi się ze szpitalem, choć teraz w szpitalach wcale nie malują na biało. W jednym pokoju mam piasek pustyni a w drugim pistację. I też do remontu łazienkę i wymianę mebli w kuchni. Nie mam do końca pomysłu na łazienkę, powinnam zrobić kabinę prysznicową ale uwielbiam kąpiel w pianie w wannie i mam dylemat.
Pozdrawiam i idę spać bo jutro 5 30 pobudka. zajrzę do Was jutro. :1luvu:

możesz kupić kabinę z głębokim brodzikiem- wanną, albo na wannie zamocować parawan i już sprawa rozwiązana masz dwa w jednym, kabina i wanna :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 31, 2015 12:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡

Dokładnie tak jak Mirka mówi - jak lubisz długie kąpiele to nie kupuj czasem prysznica z płytkim brodzikiem, bo będziesz żałować. Moi teściowie mają taki brodzik, że prawie to wanna :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]