Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:A tylko spróbuj swojej kochanej siostry nie odwiedzić to ja Cię tak obkolęduję, że do końca życia zapamiętasz.
Wyobraź sobie zimowy, wigilijny poranek, świt prawie a tu pod Twoim oknem rozlega się mój anielski śpiew. Kto nie słyszał nie jest w stanie sobie tego wyobrazić, ale zapewniam, że robi to piorunujące wrażenie
.
MamaMeli pisze:ej to jest myśl.... wpadnij na święta, jest długi weekend!!!!
Myszolandia pisze:magdar77 pisze:A tylko spróbuj swojej kochanej siostry nie odwiedzić to ja Cię tak obkolęduję, że do końca życia zapamiętasz.
Wyobraź sobie zimowy, wigilijny poranek, świt prawie a tu pod Twoim oknem rozlega się mój anielski śpiew. Kto nie słyszał nie jest w stanie sobie tego wyobrazić, ale zapewniam, że robi to piorunujące wrażenie
.
moja rozbudzona w tym momencie wyobraźnia próbuje sobie to wyobrazić
magdar77 pisze:Myszolandia pisze:magdar77 pisze:A tylko spróbuj swojej kochanej siostry nie odwiedzić to ja Cię tak obkolęduję, że do końca życia zapamiętasz.
.
moja rozbudzona w tym momencie wyobraźnia próbuje sobie to wyobrazić
To trzeba usłyszeć. Siostra miała mi zająć kolejkę jak dawali głos, ale zapomniała a w kolejce po słuch zgubiła mój numerek i tylko poczucie rytmu dostałam
MamaMeli pisze:przesadzapróbuje zagłuszyć poczucie winy że zdolności taneczne wzięła na swój i mój numerek a potem zgarnęła wszystko dla siebie.
magdar77 pisze:MamaMeli pisze:przesadzapróbuje zagłuszyć poczucie winy że zdolności taneczne wzięła na swój i mój numerek a potem zgarnęła wszystko dla siebie.
To zrobiłam z premedytacją jak już mi głos zwinęła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości