Mi się dzisiaj zachciało ciasta drożdżowego, 2 h roboty i mam całą blachę zakalca
Fakt faktem że robiłam coś takiego pierwszy raz w życiu, ale myślałam że mimo wszystko wyjdzie 
Moderator: Estraven
Fakt faktem że robiłam coś takiego pierwszy raz w życiu, ale myślałam że mimo wszystko wyjdzie 

Monika_Wolska pisze:Jak idzie poszukiwanie lokalu![]()
Mi się dzisiaj zachciało ciasta drożdżowego, 2 h roboty i mam całą blachę zakalcaFakt faktem że robiłam coś takiego pierwszy raz w życiu, ale myślałam że mimo wszystko wyjdzie

Monika_Wolska pisze:I don't have bladego pojęciaRosło nawet bardzo w temperaturze 180 potem było napisane żeby obniżyć do 120 - no i jak to zrobiłam do od razu padło. Grunt, że do jedzenia się nadaje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości