"I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 16, 2014 16:52 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Oj, facetów kociarzy też trochę jest, tylko może mniej wylewni do pisania. Mój mąż nawet jak ma do przekazania jedno zdanie, to woli zadzwonić i je powiedzieć, niż np. SMS-a wystukać. Ba, jak jest w domu i musi wysłać SMS-a, to wtyka mi telefon i mówi: „Masz, ty napisz, szybciej piszesz” :lol:

A mój przyjaciel, adorator Newy (z wielką wzajemnością) to wolał np. konstrukcję na wybiegu jej pobudować, niż się gdzieś wywnętrzać na temat uczuć do niej. Ba, nawet jak mu mówię, że ją kocha, to udaje, że nie słyszy, i zmienia temat. Chociaż pisać umie, tym od paru lat na życie zarabia (pisze teksty na zamówienie oraz bierze udział w rozmaitych konkursach, ostatnio na przykład wygrał 1000 zł w konkursie na esej o temacie eko).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon cze 16, 2014 17:06 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

na FB , w grupie Koty jest sporo panów

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon cze 16, 2014 21:40 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

floxanna pisze:Oj, facetów kociarzy też trochę jest, tylko może mniej wylewni do pisania. Mój mąż nawet jak ma do przekazania jedno zdanie, to woli zadzwonić i je powiedzieć, niż np. SMS-a wystukać. Ba, jak jest w domu i musi wysłać SMS-a, to wtyka mi telefon i mówi: „Masz, ty napisz, szybciej piszesz” :lol:

To identycznie jak mój :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 18, 2014 10:15 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

shira3 pisze:
floxanna pisze:Oj, facetów kociarzy też trochę jest, tylko może mniej wylewni do pisania. Mój mąż nawet jak ma do przekazania jedno zdanie, to woli zadzwonić i je powiedzieć, niż np. SMS-a wystukać. Ba, jak jest w domu i musi wysłać SMS-a, to wtyka mi telefon i mówi: „Masz, ty napisz, szybciej piszesz” :lol:

Większość facetów z tego pokolenia tak ma. Dlatego nasz Smok jest taki wyjątkowy...

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Śro cze 18, 2014 10:54 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Nic dodać :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt cze 20, 2014 14:45 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Barbasia pisze:
shira3 pisze:

Większość facetów z tego pokolenia tak ma. Dlatego nasz Smok jest taki wyjątkowy...

Khy, khy, nie chcę nikomu PESEL-u wytykać, ale mój mąż to chyba inne pokolenie niż Villen i mąż Barbasi :oops:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt cze 20, 2014 14:58 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

floxanna pisze:
Barbasia pisze:
shira3 pisze:

Khy, khy, nie chcę nikomu PESEL-u wytykać, ale mój mąż to chyba inne pokolenie niż Villen i mąż Barbasi :oops:

A nawet na pewno ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt cze 20, 2014 21:47 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

floxanna pisze:
Barbasia pisze:
shira3 pisze:

Przepraszam, wycinam "z tego pokolenia". Napisałam tak, ponieważ mi się przypomniało, że moi synowie (czyli inne pokolenie) wolą pisać, niż mówić. A mój mąż jest ode mnie młodszy i do tego młodo wygląda, więc jest taki międzypokoleniowy.

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Wto cze 24, 2014 12:11 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Ja też młodo wyglądam. A z Marutkiem jesteśmy w jednym wieku - on ma jakieś 9 - 10 lat. :D
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw cze 26, 2014 22:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Kocich lat ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 03, 2014 17:30 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Kocie oczy.
Wszystko w nich jest. Dzikość dżungli, uwielbienie Egiptu, stosy Średniowiecza, obojętność i niechęć dzisiejszych czasów...
Kot tylko patrzy, nawet nie ma za złe. Patrzy. Obserwuje.
Żeby pokochał, trzeba roku. Ale wtedy zakochuje się na zabój, na wszystko, na śmierć.
Człowiek w kocie zakochuje się wcześniej, dużo wcześniej.
Kot jest bodaj jedynym stworzeniem, które nie odwraca wzroku - patrzy człowiekowi w oczy...
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw lip 03, 2014 17:50 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze:Żeby pokochał, trzeba roku.

Ojjjj - tym się nie zgodzę. Pietruś pokochał TŻta bezwarunkowo od pierwszej nocy spędzonej w łóżeczku - ja byłam na nocce. Jestem otwieraczem saszetek - obiektem uwielbienia jest K. A w końcu to ja niańczyłam tego bezimiennego z ganku :placz: :placz:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lip 08, 2014 21:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Witaj Smoku . Pozdrawiamy Ciebie i Rycerzy ( lub jak wolisz muszkieterów )
http://kwejk.pl/obrazek/2089290/moj-kot ... -twoj.html
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro lip 16, 2014 19:47 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

SMOKU?!!!
Gdzieżeś???

:201452
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56