jasia.stargard pisze:Szkoda Kacperka, a ile on wiosenek sobie liczy?
Tak naprawdę Jasiu, to nie wiem ile Kacper ma, z nami jest 12 lat, gdy trafił do nas był już dorosłym kocurkiem, tak ok.3-5 lat, tak oceniali go wtedy dwaj weci
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia.stargard pisze:Szkoda Kacperka, a ile on wiosenek sobie liczy?
AnnAArczyK pisze:jasia.stargard pisze:Szkoda Kacperka, a ile on wiosenek sobie liczy?
Tak naprawdę Jasiu, to nie wiem ile Kacper ma, z nami jest 12 lat, gdy trafił do nas był już dorosłym kocurkiem, tak ok.3-5 lat, tak oceniali go wtedy dwaj weci
AnnAArczyK pisze:Chciałam coś napisać o Kacperku...
Pół roku temu i teraz, dwa miesiące temu, wet nie miał zastrzeżeń do jego wyników badań, jutro idziemy znowu na badania, wiem, że go dopadła starość, ale...
Tak mi go żal...
Ech...
Miraclle pisze:Zuziu![]()
![]()
![]()
Nie smutaj, Kacperek może i wiekowi ale na pewno jeszcze dobrych klika lat z Wami pożyje![]()
Ma dom, szczęście, spokój czego chcieć więcej![]()
![]()
![]()
Smutno patrzeć jak zwierze się starzeje![]()
Za badania i wyniki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:smutno jak nasze kochane zwierzaczki odchodzą![]()
ale Kacperek niech się jeszcze nigdzie nie wybiera
ja miałam wcześniej suczkę Kamę, kundelka, dostałam ją od znajomej, której suczka się oszczeniła bo jej nie upilnowali, żyła prawie 16 lat, ale po koniec życia chorowała - stawy, kręgosłup, musiałam ją nosić po schodach
Ewa L. pisze:Zuziu!
Nowy banerek masz - ale ładny
barbarados pisze:Starość w ogóle jest nieudanaI nie mozna się przyzwyczaić do starzenia się naszych przyjaciół .
Ale potrzymam za dobre wyniki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shira3 pisze:banerek super! A wiesz ze twoich zwierzaczkow najbardziej podoba mi sie kropcia...ma taki okragly sympatyczny pycholek...
Ewa L. pisze:Zuziu!
Nowy banerek masz - ale ładny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości