Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 30, 2013 22:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Kotkins, Neigh — kocham Was! :ryk: :ryk: :ryk:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon gru 30, 2013 23:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Badania mu trzeba powtórzyć...

On ma coś z tą wodą...i to ma związek z nerkami.
Jakem okulistka.

Nienawidzę rozmrażania lodówki.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 30, 2013 23:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

kotkins pisze:...
Właśnie piekę tort makowy. Z masy makowej z puszki.
Co JA mam zaparzać, gotować i mielić mak?
Nieeee...
...

A Felixa od mamy pożyczasz??
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon gru 30, 2013 23:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Padłam i chyba się nie podniosę :ryk:
Ja kocham moje koty pomimo tego, że któryś nasikał mi do łóżka, no kocham je....
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto gru 31, 2013 0:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja już nie mogę , taka dawka śmiechu moze poważnie nadszarpnąć moje mięśnie brzucha / zwłaszcza , ze ich prawie nie ma /.Miałam się jutro u Aniady pochwalić, ze - korzystając z wolnego czasu - przeczytałam jej wątki od samiuśkiej pierwszej strony, od 2008 roku, że zaliczyłam radosną twórczość kolendową z Jamnikami i JENOTEM, że na blog Kotki zbłądziłam.... a tu czytam , że kotkins JENOTA w domu trzyma . I na dodatek to samica jest....
Monitor do czyszczenia , TŻ obudzony... :mrgreen:
No , ale taka dawka.... - najpierw Mau-rycy, potem onże vs Persona, potem onże vs Maksiu, potem ciotka Sisi vs KURZ :ryk: :ryk: :ryk: ...o biednym Felku w torcie i Maurycym w zamarażarce już nie wspomnę.
Kotkins, tekst z kurzem se zapożyczę, moja synowa czasem ma taki odruch wycierania mi stolika pod Tv, on czarny jest i blisko kominka :mrgreen: ...to ją poproszę, zeby odłożyła na miejsce i bałaganu nie robiła :ryk: :ryk: :ryk: Już widzę jej minę :ryk: :ryk: :ryk: Bo ona kiedyś robiła , jak ciotka Sisi - wpadała i zaczynała sprzątać.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto gru 31, 2013 0:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Dobre dobre
Maly i rycy
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Wto gru 31, 2013 1:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

o. przyjszłamżem. Bo się tak chichracie, że aż do Katowic doniosło ;>
a dobry rechot jest bezcenny wszakże..

Oj, jamnicku, jamnicku, jamnickuuuuuuuu.....
ilebyś nie wszamał.....
tyle razy, ach, razy, ach, razyyyyyy.....
..porcja jest za mała.....

LILILILILAAAAAJJJJ......
Mooooje obżarciąąąąąątkoooo.....
LILILILILAAAAAJJJJ......
kieł-baskowe ty paniąąąąt-koooo......

:mrgreen:
KotkaWodna

Post » Wto gru 31, 2013 9:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Tabo jak dorwę to zabiję.......( o ile to był jej pomysł żeby go nazwać Maurycy )

Co jak co, ale głos to on ma jak DZWON. Całą noc śpiewał pod lodówką. O 4 nad ranem Tz mruczący inwektywy pod nosem udaje się w kierunku kuchni. Nieco stropiona pytam "co?" a on zjadliwie. Nooo idę go wpuszczę do tego zamrażalnika!!!Niech se siedzi!

( tak Kotkinsie on ma coś z wodą, świszcze i ma brzydkie oczy, po Nowym Roku zadzwonię do mojej p. wet. Coś tu mi nie gra.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 31, 2013 9:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

KotkaWodna pisze:o. przyjszłamżem. Bo się tak chichracie, że aż do Katowic doniosło ;>
a dobry rechot jest bezcenny wszakże..

Oj, jamnicku, jamnicku, jamnickuuuuuuuu.....
ilebyś nie wszamał.....
tyle razy, ach, razy, ach, razyyyyyy.....
..porcja jest za mała.....

LILILILILAAAAAJJJJ......
Mooooje obżarciąąąąąątkoooo.....
LILILILILAAAAAJJJJ......
kieł-baskowe ty paniąąąąt-koooo......

:mrgreen:

:ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto gru 31, 2013 10:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Muszę przestać tu przyłazić...
Od śmiechu mam już na brzuchu mięśnie jak nie bele jaka kulturystka...

Tekst z kurzem cudowny i też go wykorzystam! Bo choć potwornego kipiszu u mnie raczej nie ma, to jednak kurzu nigdy nie brakuje. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Wto gru 31, 2013 10:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Kocham WAS! Teraz i zawsze i na wieki wieków!! (Żeby tak w nastroju utrzymać)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto gru 31, 2013 10:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Jak powiadają Kurzu Ci u nas dostatek.

Dobra idę - obiecałam sobie solennie, ze skończe takie dwie okropne papierowe rzeczy, co nade mną wiszą od dłuższego czasu.........słowo się rzekło......Chcę je mieć za sobą jeszcze w starym roku.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 31, 2013 11:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Już nie mogę się doczekać kiedy ktoś u mnie palcem po kurzu przejedzie, może zaproszę teściową?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto gru 31, 2013 11:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

poryczałam się ze śmiechu i krzesło mi skrzyyyypi od tego gibania się w te i z powrotem :D
piękne historie makowe ("... cała(y) jestem w maku", hehe, mi się przypomina :D), kurzowe i jeszcze kolenda :D
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Wto gru 31, 2013 12:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- tort na kociej nodze

Mauuu-rycy...on potrzebuje domu z "naszych".
Bardzo mądrego i świadomego.

A unas się śpiewa od rana :

"Lalusiu, Lalusiu
Zrób nam w kabinie siusiu
Kupki-nie!"

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]