Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dzień dobry wszystkim!![]()
I już mamy środę.Dość chłodnawo bo tylko 10*C na termometrze ale zapowiada się przyjemny dzień.
Wczorajsza degustacja karm przebiegła prawidłowo.Dziś rano w miseczkach pozostały tylko okruszki.Chcę zaznaczyć że w sumie wszystkich karm dostały ok 50 - 60 g a nie pełne michy więc przejedzenie im nie grozi.
Dziś też dostaną po parę chrupek z każdego rodzaju.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzień dobry wszystkim!![]()
I już mamy środę.Dość chłodnawo bo tylko 10*C na termometrze ale zapowiada się przyjemny dzień.
Wczorajsza degustacja karm przebiegła prawidłowo.Dziś rano w miseczkach pozostały tylko okruszki.Chcę zaznaczyć że w sumie wszystkich karm dostały ok 50 - 60 g a nie pełne michy więc przejedzenie im nie grozi.
na jedną czy na dwie?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzień dobry wszystkim!![]()
na jedną czy na dwie?
Chrupek było na oby dwie panny a miseczek 5 bo 5 rodzajów karmy
Ewa L. pisze:Idę do banku pozapłacać rachunki - wirtualnie![]()
Zaraz wracam!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę do banku pozapłacać rachunki - wirtualnie![]()
Zaraz wracam!
jak to dobrze jest mieć bank w domu
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę do banku pozapłacać rachunki - wirtualnie![]()
Zaraz wracam!
jak to dobrze jest mieć bank w domu
Jeszcze lepiej byłoby mieć bankomat
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości