Tym bardziej, że jeden to rodzina

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia.stargard pisze:Pusia miała sesję zdjęciową, poprzedni właściciel jest fotografem. Ja tylko takie niewydarzone robię fotki. Planuję zmienić banerek i umieścić Pusi łepek ale ze zdjęcia poprzedniego właściciela, bo ona jest śliczna.
vailet pisze:jasia.stargard pisze:Pusia miała sesję zdjęciową, poprzedni właściciel jest fotografem. Ja tylko takie niewydarzone robię fotki. Planuję zmienić banerek i umieścić Pusi łepek ale ze zdjęcia poprzedniego właściciela, bo ona jest śliczna.
Pięknie Pusia wygląda na tym granatowym tleJestem ciekawa gdyby ktoś (porządny fotograf) zrobił fotki mojej Lilly jak by wyszła bo ona nie jest brzydka...fotka jest nieaktualna już, a ona wyładniała
zostały jej tylko te króciutkie uszka
Chyba brytki po roku spokojnieją (większość normalnych kotów tak ma) Ja to już zauważam. Gdy była mała to non stop brykała bez demolek, a teraz rano lubi pokwikać i biega jak szalona. Potem cały dzień prawie śpi. Miałam nadzieję że u niej dłużej okres wariactwa potrwa, niestety nie. W kwietniu skończy roczek.
Jest ogromna różnica fotek Pusii myślę że ten ktoś by moją kocię też tak umiał zrobić
Pusia ma inny odcień. Czerwony kolor nie pasuje mojej kotce. Ona jest niby liliowa, ale gdyby nie nosek to w życiu bym tego nie potwierdziła bo wygląda jak niebieska jaśniejsza. Można się nabrać z tym jej kolorem. Pozdrawiam niebieściaki
(i tak kocham wszystkie kolory
).
vailet pisze:jasia.stargard jakie dzieci![]()
nie zrozumiałam. Pusia miała kiedyś własne młode? Dam aktualniejszą foteczkę Lilki, niestety zwyczajną na tle drzwi. W ogóle ciężko w świetle sztucznym zrobić tej kotce zdjęcie. Ściemniała bardzo w porównaniu do tego jak była maleńka... jestem w szoku
![]()
a tu jak była maluśka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 32 gości