No tak,zapomniałam,ze babcia sama jest lekarz,pisałaś ostatnio,że leczyła kogoś kardiologicznie
____
Ewuś,każdy rozumie z czytających,że Krzys zagląda do CIe ,to wiadomo,ze cały swój cenny czas poświęcasz jemu i to w zupełności rozumiemy.Każda z nas też nie jest aż tak regularnie,no bo jest jeszcze życie w realu
Ja ostatnio tez nie moge się jeszcze ogarnąć po wyjeździe,ale wychodze już na prostą
Któregoś dnia wygonię swoich menów na pół dnia i będe juz na cacy ze wszystkim
____
No własnie,to się czuje z Twoich zdjęć,że ogólnie przyroda,rośliniki,to Twój świat i najbardziej przy nich odpoczywasz wtedy
____
Ja bym na pewno nie wiedziala o Zofii,bo ja nawet ostatnio ogólnie na wszystkim jestem bardzo mało
A dwa tygodnie w ogóle mnie nie było,net śmigał na 0 - tam gdzie byłam,więc mogłam pomarzyc,zeby połazić po stronach,po wątkach
Na krakvecie jestem ogólnie ,czasem tam piszę,wstawiałam zdjęcia Miśki w jednym z wątków ze zdjęciami zwierzaków i jak jest konkurs,to klikam dla najbardziej potrzebujących
A z samą Zofią jeszcze nie zdążyłam sie zblizyc,nie miałyśmy chyba okazji,ale cenię ją za to,że nie da zrobic krzywdy zwierzakom i jak poświęca się dla zwierzaków,świadczą o tym zresztą wpisy,zdjęcia w profilu fundacji.Jest bardzo cennym wolontariuszem
____
jak ktos mi mówi o swoich problemach i zaznaczy,ze sa to wiadomości tylko dla mnie ,nikt ode mnie nic nie wyciśnie
Jesli ktoś potrzebuje jakiejs pomocy staram się jak tylko moge ,umiem pomóc,doradzić,czasem tylko nawet wysłuchac
A jak cos gdzieś wyczytam na innym forum,ze z kimś jest źle,a wiem,że ta osoba jest również tutaj napiszę o tym,wspomnę
____
Czasem wystarczy krótki sms,czy wiadomość,co słychać itp.
Ja mam tak.
Jak dłużej mnie nie ma na forum ,mam jedną Kochaną Duszyczkę

,co zawsze smsa napisze,czy wszystko w porządku,bo od tego czy tego dnia mnie nie ma,czy długo mnie nie ma.Czasem zwykłego buziaka prześle,gamba mi sie śmieje i od razu praca inaczej idzie,jak akurat jestem w pracy
To jest bardzo cenne dla mnie,kocham te Duszyczkę

za to i marzę,zeby Ja poznac wreszcie realnie
Ostatnio dwa Słoneczka,które zawsze chciałam poznać,poznałam

więc mam nadzieję,ze Bozia da i tę DUszyczkę też poznam
____
Powiedz no Ty mi moja Droga Ewuś,jak ogólnie Twoje cenne zdróweczko ?,w sumie pisałas ostatnio,ale to było jakis czas już temu
Teraz czekamy na badania z kciukami za Ciebie