Dzięki za przeniesienie wątku

Właśnie przeszukiwałam kociarnię, aby wejść na wątek i poprosić o przeniesienie

Telepatia?
Zilvana, p.Iza jest świetnym domkiem, bardzo bystrą obserwatorką, ufam jej bardzo.Tymczasowała już kilka kotów dla mnie i zawsze koty spod jej ręki wychodziły miłe, proludzkie, wyluzowane.Ona po prostu rozumie koty, ich potrzeby, nie robi nic na siłę.Pisałam, że Florcia potrzebuje człowieka jak powietrza, że spała w łóżku z p.Izą, nawet przynosiła do niego swoje zabawki

Właściwie to ona od razu zaakceptowała nowy dom, chociaż to dorosła już kotka i nie jest taka ufna jak kociak.Z Isią się dogadają, cieszy mnie to, że Isia jest ciekawska, że nie chowa się tak bardzo.Z każdym dniem będzie lepiej, jestem tego pewna.Bardzo bym chciała ze względu na Isię, chciałabym, żeby była spokojna i szczęśliwa, żeby miała koleżankę.Myślę, że Florcia była dobrym wyborem, nie jest strachulcem, nie jest agresywna, lubi ludzi, nawet przed obcymi się nie chowa.Miała kontakt z psem, w ogóle nie zareagowała, z tym, że to była spokojna sunia mieszkająca z kotką.Dziecko też, malutka, nieco hałaśliwa Kasia wzbudziła w niej zainteresowanie, nie lęk.Nie muszę chyba pisać, że Tino wtedy zwiał gdzieś do kąta i nie wyszedł w ogóle, a przecież to była rodzina p.Izy, zna ich dobrze.Florcia ma trochę takiego instynktu macierzyńskiego, lizała Tino po głowie,jakby był kociakiem

.Na pewno spróbuje opiekować się Isią, wciągnie ją do zabawy, tylko Isia musi do tego dojrzeć, zrozumieć, że nie musi bronić swego terytorium, że fajnie będzie się nim podzielić.Czekam na zdjęcia obu panienek przytulonych do siebie