puszatek pisze:Iwonkobyłaś na fb na tej nowej grupie
lubię tam wchodzić i czytać dziewczyny, prowadzą fajne dialogi
![]()
AnnAArczyK pisze:Tez jestem na fb,
A mam Cię w znajomych ???? bo też do naszej grupy powinnaś trafic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Iwonkobyłaś na fb na tej nowej grupie
lubię tam wchodzić i czytać dziewczyny, prowadzą fajne dialogi
![]()
AnnAArczyK pisze:Tez jestem na fb,
AnnAArczyK pisze:Chyba nie....
Na fb to ja jestem....ale ciemna masa w tym temacie
AnnAArczyK pisze:Jako zwykły ludż jestem![]()
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:Ewunia, ja to wszystko wiem, ale Was podziwiam, bo ja bym tak nie umiała. Gdybym była w Twojej sytuacji i pomagała kotom dając im DT, to miałabym już kilkadziesiąt kotów. Dlatego nie oferuję DT.
Wiem jak by się to skończyło.
Iwonko, ja się nie oferowałam. To była sytuacja podbramkowa. Jola dostała informację o koteczce z czterema maleńtasami, którą jakiś gnój dźga patykiem w oczy. Nie zastanawiając się ani chwili pojechała po kotkę. Zawiozła ją do lecznicy, gdzie po sterylce była Pusia. W związku z tym, że nie było kolejnego miejsca, trzeba było Pusię zabrać. U Joli nie było też miejsca żeby mogła spokojnie przeczekać. Więc co miałam odmówić........Co byś zrobiła w tej sytuacji?
Pusia pojechała po lepsze życie. Jest mi smutno, ale wiem, że będzie miała dobrze. Będzie jako druga kicia. Do towarzystwa będzie miała rudego koteczka ( bardzo podobny do mojego Karolka). Rudzik jest w podobnym wieku co Pusia, więc myślę, że będzie im się fajnie razem żyło.
Pani jest bardzo sympatyczna i mam nadzieję, że skutecznie namówiłam Ją na wejście na forum
EVA2406 pisze:Witaj Palinko![]()
Cieszę się, że nas znalazłaś. Miałam wysłać Ci linka do wątku Znajdkowego, a Ty mnie znalazłaś tu
Znajdki na Miau: viewtopic.php?f=1&t=144369
Znajdki na Dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... st20759142
A i jeszcze miałam Ci podać linki do wątków Poli:
Na Dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... kiwaniu-DS
I na Miau: viewtopic.php?f=21&t=152137
Basiu, przepraszam, że Ci zaśmiecam
Iwonami pisze:Nie mogę dać schronienia kotu czy psu nawet na jeden dzień. Bo bym stworzenia potem nikomu nie oddała. Jestem wariatką, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.
AnnAArczyK pisze:Chyba nie....
Na fb to ja jestem....ale ciemna masa w tym temacie
EVA2406 pisze:Kurcze, wściekłam się okrutnie, bo firma kurierska odmówiła uznania reklamacji, którą złożyłam po tym jak dostarczyli paczkę z potłuczonym Włocławkiem.
Potrzebuję kogoś mądrego do napisania im odpowiedzi do do zrobienia firmie antyreklamy.
Przed wysyłką dzwoniłam do nich i pytałam czy wykonają taką usługę. To po co się podejmowali......Wysłałam trzy paczki z czego jedna poszła w kawałkach. A oni mi odpowiadają, że nie mogą uznać reklamacji, bo paczka nie była uszkodzona. Ja nie o kradzież ich posądzam, a o niestaranność w transporcie. Znali zawartość....
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 33 gości