ruda32 pisze:Cudny jest Żuczekmam słabość do jamników
Witaj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Cudny jest Żuczekmam słabość do jamników
solarie pisze:Jaki on kochany, że się tą wełną podzielił.Przecudowne masz te swoje zwierzaki, co do jednego.
Super dokumentacja swoją drogą, ja nigdy nie potrafię uchwycić Malagi w zabawie, bo jest za szybki dla mojego aparatu.
Kotina pisze:Kropeczka i Żuczek - śliczna para, jak ładnie się bawią. Bardzo fajne fotki
bozena640 pisze:Witamy się i my![]()
Cudne zdjęcia![]()
![]()
Jamniś taki kochaniutki
![]()
![]()
lidka02 pisze:Witamy śnieżnie![]()
rudy kociak pisze:U nas rano padał rzęsisty deszcz,teraz sypie obficie śnieg,mrozu nie ma-odwilż na całego,poszłam tylko rano do sklepu i buty mokre
solarie pisze:Też miałam swego czasu jamniczkę (niestety tylko przez 9 lat - rak...), ale ona nie znosiła śniegu. Dupka jej się równo trzepała jak w zimie chodziłyśmy na spacery - w domu miała nawet posłanko wyścielone starym gruubym kożuchem mojej mamy, uwielbiała się w nim zakopać.
A koty to goniła równo - ona w ogóle innych zwierząt nie lubiła, za to do każdego się stawiała - raz na spacerze ONA zaatakowała owczarka niemieckiego (chciała go w łapę capnąć, wyżej nie sięgała
), a robiła to tak zajadle, że biedny pies zaczął się chować za swoim właścicielem.
![]()
Żuczkowi to widzę żadna pogoda nie straszna.Jednak wychowany pies to zupełnie inna broszka, nasza psina była zwyczajnie rozpuszczona jak dziadowski bicz, ale co poradzić.
Miraclle pisze:Witam![]()
Żuczku![]()
![]()
![]()
![]()
To urocze, przychodzi z zabawką do starszej siostry![]()
Kropeczko nie bądź taka leniwa, bo w boczki pójdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1403 gości