Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Jak urosły![]()
![]()
Do budki nasyp suchego (tylko to ma sens wysypywac na mrozach, wszystko inne zamarza) i obserwuj czy znika. Jak nie trzeba sypac obok i powoli oswajać z budką sypiąc tez do środka. Na pewno się boi bidokWażne, by bydka miała dobrą izolację (folia, styropian), szczególnie od dołu.
psiama pisze:O to super. Wyraźnie czyjś jest tylko chyba łazęga ? Chudy, zaniedbany czy właśnie spasiony i ładne ma futro ?
Tak czy siak nie zgonie z Wami
rudy kociak pisze:Ponoć jest jakiś preparat na to,napisz do pani o nicku tellma ,jej któryś tymczas miał ten problem
niestety kociaka nie widziałam od tamtej pory. jedzenie znika tak często, jak często wystawiam ale dziś zauważyłam, że miejscowe burki robiąc codzienny obchód też zaglądają do kociej stołówki.psiama pisze:Co do postrzegania jako dziwaków, to wiekszośc z nas kociarzo-psiarzy mnogich tak ma.
Nawet moja mama po obwieszczeniu jej , że bedziemy mieli drugiego kota była w szoku.
Po trzecim jej przeszło, przy czwartym to już w zasadzie przeszło bez echa.
Jest cała posikana ze szczescia kiedy dostaje gromadkę na czas jakiegos wyjazdu![]()
Cudnie, że gościa odrobaczysz, na pewno ma mieszkańców jeśli nikt o niego nie dba ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], januszek i 1019 gości