Ale przyznaj,ze wyjatkowo Ci ufam i szybko mnie uspokajalas

Za to przy dokacaniu Gutkiem,to wisialam Blusik na sluchawce i plakalam jojczac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Garb nie był u Ciebie.Nawet pojechalam kotka ze skoliozą obejrzeć.
Udzwignei dopóki będzie malutki - potem przestanie się mieścićBasia_Blue pisze:Mariooooo, a kojarzysz takie śmieszne wieszaki na kota, takie na kaloryfer? takie o: http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... amak/32878 Myślisz, że to-to miaukuna udźwignie? Bo takie fajne mi się wydaje
anulka111 pisze:2. Najwieksza panika z Rysiem- pewnego dnia dojrzalam...........................ze on ma wybite przednie zeby- prawie sie udusilam ze strachu,ze gruchnal i nie wiadomo ,co jeszcze sobie zrobil-szukalam krwi i tych zebow-postanowilam ,ze zadzwonie do MariaD mimo,ze pewnie mnie zabije za to ,ze jej kotek jest skrzywdzony- zadzwonilam do MariaD-w totalnej histerii-uspokoila,ze maja szczatkowe przednie zeby-jak obmacalam to kociakowi sie te malutkie zabki schowaly w dziasla-dlugo nie moglam zlapac oddechu
Basia_Blue pisze::ryk:![]()
![]()
I co, przeżył biedny ptaszek z dwiema nóżkami?
Edit: a wracając do przygotowań? czy mco potrzebują jakiś specyficznych miseczek? Anulko, to Ty mi mówiłąś, że muszą być jakieś specyficzne, bo one rzlewają wodę?
Basia_Blue pisze:AhaOK, niech sobie rozlewa koteczek jeśli ma ochotę
![]()
Co do tworzywa? Ma jakieś znaczenie?
anulka111 pisze:Basia_Blue pisze:AhaOK, niech sobie rozlewa koteczek jeśli ma ochotę
![]()
Co do tworzywa? Ma jakieś znaczenie?
Na poczatek jakakolwiek plastiokowa miska,a potem zobaczysz ,co kotek lubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 12 gości