Ja się dopiero do tego własciwego przymeirzamanulka111 pisze:To mnie wlasnie dzis powstrzymalo-schodki niziutkie-a miejsca by zajmowaly sporoa ja juz i tak mam 3 drapaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja się dopiero do tego własciwego przymeirzamanulka111 pisze:To mnie wlasnie dzis powstrzymalo-schodki niziutkie-a miejsca by zajmowaly sporoa ja juz i tak mam 3 drapaki
anulka111 pisze:Polecam ten czeski- jest niezniszczalny jak Rufiego a cenowo lepszy- koty go kochajaaaaaaaaa
Z resztą regał też był tak wybierany żeby kotkom było jak najwygodniej na nimewkaa pisze:TakKicorek pisze:Czy ta półka nad drzwiami jest specjalnie dla kotów?
Oczywiście - wszystko dla kotkówanulka111 pisze:To nad drzwiami to polka,by kotkom bylo wygodnie
Avian pisze:Nooo, odbiór osobisty![]()
Mój drapak przyjechał na palecie, dwie paki 2 x 100kg
MariaD pisze:ewkaa pisze:a dziś takie kocie nieszcześcieŚNIEG
A to wszystko Wasza wina, z pewnością.
ewkaa pisze:MariaD pisze:ewkaa pisze:a dziś takie kocie nieszcześcieŚNIEG
Fenriś też jest fochniętypal sześć leżący śnieg, ale czemu pada na kotka i wieje i zacina, no nie dało się pospacerować
Zwłaszcza, ze po przeprowadzce moje buty zimowe gdzieś zaginęły, a ciepła kurta wisi jeszcze u babciGosiak104 pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:ewkaa pisze:a dziś takie kocie nieszcześcieŚNIEG
Fenriś też jest fochniętypal sześć leżący śnieg, ale czemu pada na kotka i wieje i zacina, no nie dało się pospacerować
Chyba powinnaś się cieszyćBo gdyby nie daj panie kotku się spodobało mimo niesprzyjających okoliczności przyrody, to Ty miałabyś przegwizdane
Pokaz drapak- nie badz takaAvian pisze:Nooo, odbiór osobisty![]()
Mój drapak przyjechał na palecie, dwie paki 2 x 100kg
ewkaa pisze:MariaD pisze:ewkaa pisze:a dziś takie kocie nieszcześcieŚNIEG
MAGDZIOL pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:ewkaa pisze:a dziś takie kocie nieszcześcieŚNIEG
Spraw kotu ubranko
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, muza_51, Talka i 47 gości