MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 22:20 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Tylko jak raz się sparzył to teraz będzie ostrożny , wystarczy dzwonek do drzwi i psy już biegną .Ja teraz tak ucze Wacusia juz jaży że pies mu nic nie zrobi ale cały czas uważam bo mam dwa duze a Wacuś jak do mnie z ulicy przyszedł to na nie syczał bał się .Teraz obok nich przechodzi ale tak na nie patrzy myśle że będzie dobrze , najgorzej boje się tego dzwonka bo wtedy psy biegną i moze któryś go nadepnąć :| .Za Morfeusza i domek :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob maja 26, 2012 19:39 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:Tylko jak raz się sparzył to teraz będzie ostrożny , wystarczy dzwonek do drzwi i psy już biegną .Ja teraz tak ucze Wacusia juz jaży że pies mu nic nie zrobi ale cały czas uważam bo mam dwa duze a Wacuś jak do mnie z ulicy przyszedł to na nie syczał bał się .Teraz obok nich przechodzi ale tak na nie patrzy myśle że będzie dobrze , najgorzej boje się tego dzwonka bo wtedy psy biegną i moze któryś go nadepnąć :| .Za Morfeusza i domek :ok:

Dokładnie ...

Morfi w piątek dostał kolejny zastrzyk na te zmiany skórne a Morfiego mi strasznie żal że nadal sam siedzi na kwarantannie , a mimo iż ma ogłoszenie na Tablica.pl nikt nie pyta o niego , czy on kiedykolwiek znajdzie dom , czy już na zawsze będzie na kwarantannie , bo na górę się go boje zabrać bo znów może sie ze stresu rozchorować :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob maja 26, 2012 20:00 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Biedny Morfik :( Może jednak się uda, może znajdzie się domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob maja 26, 2012 22:28 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Ciągle o nim myślę i bardzo boli że nie mogę dać mu nawet DT :(
Moje kocury by go zeżarły :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie maja 27, 2012 9:06 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Podrzucimy Morfika :) :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie maja 27, 2012 16:02 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Byłam dzis u Morfiego około 1.5 godz a on nie chciał abym wychodziła, on tak bardzo pragnie bliskości człowieka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 27, 2012 18:11 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

:crying:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie maja 27, 2012 20:48 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Byłam dzis u Morfiego około 1.5 godz a on nie chciał abym wychodziła, on tak bardzo pragnie bliskości człowieka ...

Słodki, kochany kocio. Że też takie sto procent kociej miłości jeszcze domku nie znalazło 8O :roll: :( :( Morfeuszku kochany, buziaki na dobranoc i kciuki za domek Słodziaku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto maja 29, 2012 17:38 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zaglądamy, podnosimy :)

Domku gdzie jesteś? :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro maja 30, 2012 7:02 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Podrzucimy Morfika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Śro maja 30, 2012 21:50 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Bardzo mi żal Morfeusza i jak w piątek z nim pojadę to się zapytam co wetka sadzi o tym aby go już na górę dać, ale u mnie są psy a tez na pewno znów przytyje :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 7:00 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zaglądamy do Morfika :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pt cze 01, 2012 19:48 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Byłam dziś u weta :
Zostawiłam 200zł

Morfeusz dużo , dużo lepiej i znów troszkę schudł z czego sie bardzo cieszymy :ok: Dostał tez dziś imarwektyne i do domu preparat do smarowania , zamówiłam też obroże z feromonami bo już czas aby go przenieść na górę a on tak sie boi psów :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 01, 2012 19:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 01, 2012 20:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .

Kochana feliway do kontaktu też zamówiłam u weta , oczywiście na kreskę . On teraz jest na karmie udchudzającej , może te uspokajacze pomogą bo ta karma jest potwornie droga, zresztą Ty Lidziu wiesz jak droga , ech :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]