Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Tylko jak raz się sparzył to teraz będzie ostrożny , wystarczy dzwonek do drzwi i psy już biegną .Ja teraz tak ucze Wacusia juz jaży że pies mu nic nie zrobi ale cały czas uważam bo mam dwa duze a Wacuś jak do mnie z ulicy przyszedł to na nie syczał bał się .Teraz obok nich przechodzi ale tak na nie patrzy myśle że będzie dobrze , najgorzej boje się tego dzwonka bo wtedy psy biegną i moze któryś go nadepnąć.Za Morfeusza i domek
Justa&Zwierzaki pisze:Byłam dzis u Morfiego około 1.5 godz a on nie chciał abym wychodziła, on tak bardzo pragnie bliskości człowieka ...
lidka02 pisze:Justys może jak psy nie będą zwracały na niego uwagę małymi kroczkami , znajdź mu jakiś bezpieczny kącik i może oprócz obroży te feromony jeszcze w kontakt .Warto z próbować wszystkiego tylko to drogi e i są jakieś karmy uspokajające .Jak będziesz wychodzić z domu to moze go zamykaj osobno , zresztą po co ja ci pisze ty wiesz wszystko bardzo dobrze .U mnie Wacuś boi się psów ale za mną drepczę i paczy co powiem i ze mną śpi w łóżku i jak pies podchodzi to patrzy na mnie ja psu mówię nie wolno pies się wycofa a Wacuś leży odprężony a ja nie mam miejsca .Za Morfeuszka oby wszystko poszło dobrze najgorsze kilka pierwszych dni .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1410 gości