Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 16:39 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Aniada pisze:Ezzme, daleka jestem od burzenia Twojego świata, ale zauważyłam, że jak persik ma dobre serduszko, to na rozumek ewidentnie miejsca nie starcza. Jest futro, kot właściwy, mechanizm mruczący i dobre serduszko. Koniec. :mrgreen:

nie zgadzam się. to, że ma gapowaty wyraz mordki i według TŻ wygląda jak małpiszon, a nie jak kotek (TŻ go uwielbia), to jeszcze nic nie znaczy. on po prostu jest pewny swojej wartości, ufa ludziom /ja też z zasady ufam, a trochę rozumku jednak mam/ i ma dobre serduszko :mrgreen:
taka mała bura, dajmy na to, już takiego dobrego serduszka nie ma :twisted: chyba właśnie doszła do wniosku, że po roku to nikt już jej nie ruszy i cwaniakuje :roll: ale ona ma szczurzy pyszczek :D
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw sty 26, 2012 17:55 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Też swojego plastusia uwielbiam. Ale złudzeń nie mam. Jeśli się wywala miseczkę pełną wody, bo jest się przekonanym, że tej wody w środku nie ma, albo domaga się chrupeczek, mimo, że tkwią w misce - to nie sprawia się wrażenia bystrej istotki.
Ale za to go kocham do obłędu. Chyba najbardziej :oops: :oops:
Aniada

Post » Czw sty 26, 2012 18:07 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Melduje się następna cicha podczytywaczka :) dobrze, że niebieściuchów jest teraz więcej na forum, ale i tak moją największą miłością jest Miś :1luvu: kocham takie plaskate niemożebnie !

Nemeziss

Od: Pon kwi 21, 2008 10:52

Post » Czw sty 26, 2012 18:35 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Ezzme ja bym z tym rozumem u persów uważała...!
Rozumek nie jest potrzebny,byle mjensko było.

Aniado,a po co Ci doniczki?!Koty człowiekowi zupełnie wystarczą a moja słynna gwiazda betlejemska jest z plastiku i o!jaka ładna :mrgreen:
Miś ma wąsy "wręcz przeciwnie" do Amelii,ona ma całkiem opuszczone ,zagięte do dołu.
Musze jej zrobić jakiś portrecik pysiowy to Wam pokażę.

ACTA jest faktem.Kurczaki...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 26, 2012 18:51 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

kotkins pisze:ACTA jest faktem.Kurczaki...

http://www.tvn24.pl/0,1732732,0,1,przel ... omosc.html
zawsze to coś

nie twierdzę, że Dimę by przyjęli do Mensy, ale coś tam w tej główce ma :twisted:

ezzme

Post » Czw sty 26, 2012 18:56 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

kotkins pisze:Ezzme ja bym z tym rozumem u persów uważała...!
Rozumek nie jest potrzebny,byle mjensko było.

Aniado,a po co Ci doniczki?!Koty człowiekowi zupełnie wystarczą a moja słynna gwiazda betlejemska jest z plastiku i o!jaka ładna :mrgreen:
Miś ma wąsy "wręcz przeciwnie" do Amelii,ona ma całkiem opuszczone ,zagięte do dołu.
Musze jej zrobić jakiś portrecik pysiowy to Wam pokażę.

ACTA jest faktem.Kurczaki...

Witaj Nemeziss, dawno Cię nie widziałam, a zawsze tak nam się miło rozmawiało. :D
Kotkinsie, lubię kwiatki... Plastikowych nie! Miś też kwiatki lubi, ale "wręcz przeciwnie" niż ja (że się tak Twoim sformułowaniem posłużę). Ja lubię pielęgnować, Misio - torturować. Taką swoją wyższość kocina czuje. Wiecie, po co chłop pańszczyźniany hodował ziemniaki, prawda? Żeby też mieć kogoś, kogo i on mógłby obdzierać ze skóry. Mniej więcej takimi samymi motywami kieruje się Misiątko.
No to dziś przyjechał brat i zabrał jukkę.
Dał mi też Charlottę na urodziny!! Juuuuuuu-huuuuuu!!! :1luvu: Kto czyta na Mirmiłowie notki o książkach, ten wie, czemu to dla mnie takie ważne.

ACTA jestem zbulwersowana, rozżalona, ale najbardziej szokuje mnie postawa rządu.

Kochani, znikam się uczyć. Znów egzamin mam. Jutro z rana jadę i pewnie "na dobre" odezwę się... po przeczytaniu Charlotty. ;)
Aniada

Post » Czw sty 26, 2012 18:58 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Aniada pisze:Kochani, znikam się uczyć. Znów egzamin mam. Jutro z rana jadę

To powodzenia :ok: i nie przesadzaj z nauka już - trochę wieczorem poodpoczywaj, zrelaksuj się. Też miałam kiedyś sporo kwiatków w domu 8)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 26, 2012 19:05 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

powodzenia :ok:

ezzme

Post » Czw sty 26, 2012 19:15 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Dzięki, dziewczyny, ale mam jeszcze niezmiernie dużo do przeczytania :( A ja na miau siedzę, bez sensu...
Tak czy siak - dzięki i kciukasy trzymajcie.
Aniada

Post » Czw sty 26, 2012 19:26 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

ja się cieszę, że na miau nie trafiłam jak studiowałam :mrgreen:

ezzme

Post » Czw sty 26, 2012 19:30 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

ezzme pisze:ja się cieszę, że na miau nie trafiłam jak studiowałam :mrgreen:

Ja też 8)
Ale ja miałam ułatwioną sytuację, bo jak studiowałam to jeszcze niewiele ludzi miało w domu Internet 8)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw sty 26, 2012 19:35 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

jozefina1970 pisze:
ezzme pisze:ja się cieszę, że na miau nie trafiłam jak studiowałam :mrgreen:

Ja też 8)
Ale ja miałam ułatwioną sytuację, bo jak studiowałam to jeszcze niewiele ludzi miało w domu Internet 8)

Wszystko jeszcze przed Wami. :twisted: Ja swoje pierwsze studia skończyłam w 2003. :twisted: Te są trzecie. Zatem...
Aniada

Post » Czw sty 26, 2012 19:50 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Aniado idź proszę na sekundkę na "Koty generalnie..." bo Ezzme pokazuje Teosia.
Teoś jest tak śliczny ,że człowiek zaraz pragnie mieć jeszcze kota...U mnie się skończylo Amelką.
To po niego jechałam.A z nią przyjechałam:)

A ja właśnie kończę gimnazjum.To dla mnie coś nowego- za moich czasów gimnazjów nie było.Czekają mnie egzaminy do liceum...testowe, ja juz raz zdawałam,ale nie testy...a potem liceum,matura, wybór studiów...
Przeszlam już dwa razy przedszkole,zerówkę i podstawówkę.

Młody jest z trzeciej klasie gimnazjum...

kotkins

Post » Czw sty 26, 2012 20:10 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Aniada pisze:ACTA jestem zbulwersowana, rozżalona, ale najbardziej szokuje mnie postawa rządu.

mało dziś w powietrze rano nie wyleciałam, włączywszy wiadomości w rmf classic :/ Tępe, rządowe serwilistyczne skurwidupki :evil:
nieco poprawił mi się humor na wieść o tym, że jeśli 6 europejskich krajów nie ratyfikuje tego gówna - ACTA padnie w Europie. I że ogólnie Europa się jakby budzi, oby nie z ręką w nocniku. Że tak wrzasnę na całe gardło za Williamem Wallace'em - FREEDOM!!! \M/
KotkaWodna

Post » Czw sty 26, 2012 20:55 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Ta?!
A ja wrzasnę jak Freddie Mercury :"Freedom!" :D

Dlaczego my musimy zawsze być przed orkiestrą?Polacy awangarda Europy?Dlaczego zawsze w taki sposób?

Kurcze jesteśmy biedni i się kładziemy z głową na szynach...a potem główka pod pachę i z ogonem podkulonym do domu??? :evil:

kotkins

[poprzednia][następna]