Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? Proszę o radę!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 12:45 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Megusia ma bardzo podobne oczęta do Twojego Batmanka, no i też czarnulka z niej :D Moi drodzy z Dużą, w Nowym Roku życzę Wam wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia, radości, miłości. Niech chłopacy się rozwijają i do Dużych przytulają! :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon sty 02, 2012 12:01 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Witamy Noworocznie..:)

Niestety ciagle z doskoku... :/ internet bedzie 4.01 juz normalnie odliczam dni... by moc wiecej popisac na miauku :)

Pozdrowionka dla Julcia i Batmanka... a te kocie oczy 8O 8O 8O Cudasne wrecz :D

Mam nadzieje ze ze zdrowiem juz lepiej?
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro sty 04, 2012 12:43 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Witamy :)
Julcio skończył zastrzyki, teraz jest na doleczeniu doustnym antybiotykiem ( jeszcze 4 dni z dzisiejszym włącznie). Byliśmy do kontroli, wyniki krwi w normie, wymazy bez patologi, mykoplazmy nie ma, RTG klatki piersiowej: płuca i oskrzela bez zmian, żołądek wypełniony jedzonkiem, warstwa tłuszczyku pod skórą widoczna wyraźnie ( ale i apetyt dopisuje). Przy wykonywaniu RTG Julcio bardzo grzecznie leżał i na boczku i na pleckach, rozglądał się tylko główką po całym gabinecie :)

No i jak zdrówko wróciło, wrócil też Julcio :) Choinka już nie ma bombek, a i gałązki musiał eM podwiązać, bo nie utrzymały pięciu kilogramów kota :D . Obrus ze stołu też okazał się bardziej potrzebny kotu :)

Obrazek

A dziś za oknem deszcz i nawet naszemu szaleńczakowi, nie chce sie szaleć :) Choć bez porannego szaleństwa się nie obyło :)

Obrazek
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Śro sty 04, 2012 12:48 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

och jakie to dobre wieści, że Julcio wraca do zdrówka :mrgreen:
lepiej niech już łobuzuje i ściąga obrus niż ma chorować :twisted:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro sty 04, 2012 12:52 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Żulian mą n amur.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro sty 04, 2012 12:58 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Jak to dobrze, że Julcio wraca do zdrowia :ryk: :ryk: :ryk:
Obrus - to od razu widać, że lepiej prezentuje się na podłodze koło chłopaka :mrgreen:
Teraz już wiecie jak używać obrusów. Ja to nie wiem, ale te koty to mają ciężkie życie, muszą wszystkiego uczyć swoich Dużych :mrgreen:
A w oczach chłopaków to można utonąć :1luvu: :1luvu:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro sty 04, 2012 13:11 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

ja już zapomniałam co to obrus
mam chyba cos takiego, głęboko w szafie

A Zulian jest boski
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro sty 04, 2012 13:24 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Ha, ja widzę, że Żulian ma więcej fanek :mrgreen: . No ale fakt, jest wspaniałym kotem :).
Teraz wiem, że jak Julcio nie interesuje się choinką i obrusami tzn, że jest chory. A ja w swojej naiwności mślałam, że taki wyrozumiały :mrgreen: .Ale już wolę to jego zainteresowanie, niż patrzenie jak biedny choruje.
BarbAnn mój obrus również wrócił już głęboko do szafy :D . Przecież tam jego właściwe miejsce.
Gertaaa teraz brakuje obrusa, więc trzeba się pastwić nad dywanikami :)
Obrazek

ewka63

Post » Śro sty 04, 2012 17:06 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Batmanek to ma widoki na świat! Jeszcze poduszkę mu Duża podstawiła, pełen luksus! :mrgreen: Również się cieszę i to bardzo, że Juliano zdrowy! :ok: Chłopaki przystojniaki :1luvu: :1luvu:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Czw sty 05, 2012 6:22 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Julciu, zdrowiej szybko.
Niejeden obrus czeka gdzieś schowany :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 05, 2012 16:03 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

gertaaa pisze:Jak to dobrze, że Julcio wraca do zdrowia :ryk: :ryk: :ryk:
Obrus - to od razu widać, że lepiej prezentuje się na podłodze koło chłopaka :mrgreen:
Teraz już wiecie jak używać obrusów. Ja to nie wiem, ale te koty to mają ciężkie życie, muszą wszystkiego uczyć swoich Dużych :mrgreen:
A w oczach chłopaków to można utonąć :1luvu: :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: taaaak trzeba się uczyć wszystkiego od kotów hehe... zeby mi tylko do głowy nie przyszło biegać za moim facetem i kusić zabawą o 4 rano :twisted: toz to by byla niespodzianka :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Czw sty 05, 2012 20:22 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? JULCIO chory:(

Przepraszam...
Mam taka małą prośbę... :oops: :oops: :oops:
Dotyczy facebookowych forumowiczów... Nasza Kocia Arka Noego potrzebuje troszkę rozgłosu, czy możecie wejść i udostępnić jakiś album z kociakami do adopcji :?: Bardzo byłabym wdzięczna... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tutaj link do Kociej Arki Noego (zarejestrowany jako użytkownik, nie jako strona, więc można dołączyć do znajomych :oops: )
http://www.facebook.com/kociaarkanoego# ... ?sk=photos
Gdyby cos nie działało to proszę o info... Po kliknięciu na link trzeba się zalogować na swoje konto i powinno od razu przekierować na naszą stronkę... :oops:
Jeszcze raz bardzo proszę o jakiekolwiek wsparcie... :roll:

ninakiler

Post » Pt sty 06, 2012 12:05 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

kucniemy sobie z boczku a jak bedzie czas to doczytamy

p.s. komiksy zobic mozesz photoscape
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt sty 06, 2012 12:13 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) jak milo nam powitać Cię w naszych progach :)
Usiądź, rozgość się, a w taką pogodę herbatką grzańcową częstujemy :)
Za namiary dziekuję. Coś może sie pobawię, jak obiad w koncu uda mi się jakiś wyczynić :)
Obrazek

ewka63

Post » Pt sty 06, 2012 12:19 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

hmmm... no wlasnie... ja dzis nie mam pomyslu na obiadek :/ no i czasu tez za bardzo nie... bo na koncert dzis musze isc... :roll: moze jakas zupka chinska czy jak zeby szybciej bylo hahah :ryk: :ryk: :ryk:

a programik sciagniesz stad: http://darmoweprogramy.pl/?s=photoscape i wszystko latwo wchodzi wystarczy wejsc w edytira i wstawiac dymki... wszystko do ogarniecia mozna tez w nim robic banery.. bo swoj z kociakami zrobilam wlasnie w nim

ninakiler

[poprzednia][następna]