Mysiu

Mysiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTEK1988 pisze::1luvu: śliczne panienki.Fajny domek
bozena640 pisze:Obrażona na mnie, że pozwoliłam Duffy wejść na dółNa szczęście ostatnio nie próbuje przegonić Duffy, bo córcia silniejsza i zwinniejsza od mamy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Obrażona na mnie, że pozwoliłam Duffy wejść na dółNa szczęście ostatnio nie próbuje przegonić Duffy, bo córcia silniejsza i zwinniejsza od mamy
a sama nie potafi o swoje zawalczyc?
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Obrażona na mnie, że pozwoliłam Duffy wejść na dółNa szczęście ostatnio nie próbuje przegonić Duffy, bo córcia silniejsza i zwinniejsza od mamy
Potrafi ale tylko z Siśkiem, Duffy już nie raz ją złapała za gardło i do ziemi przycisnęłaGabrynia chyba już wie że z córką nie wygra i woli się na mnie obrazić
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Obrażona na mnie, że pozwoliłam Duffy wejść na dółNa szczęście ostatnio nie próbuje przegonić Duffy, bo córcia silniejsza i zwinniejsza od mamy
Potrafi ale tylko z Siśkiem, Duffy już nie raz ją złapała za gardło i do ziemi przycisnęłaGabrynia chyba już wie że z córką nie wygra i woli się na mnie obrazić
No faktGabrynia malogabarytowa jest
. to i ma prawo sie córci bać
ula-misia pisze:Witamy się z ciocią Bożenką i jej rozkoszną gromadzia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 190 gości