Alez się nauśmiechałam oglądając te foty Nie mam pojęcia która lepsza. Czy pranie frugo czy mina Sonieczki, czy kocie gadki, czy kocie cudne czorne łapinki, cudo !!!
Frugo to jest byku on na pewno jest taki młody jak piszesz? ogromny z niego będzie kocur! A te stópki to ma super, naprawdę. Białe futerko i czarne poduszeczki
Widzę, że Zulus ma tylko jedno do powiedzenia młodzikowi przywódca stada, macho men się znalazł, no Sonia a jaką super willę ma Frużolina
Frugo dopiero co kiełki wymienił,w sumie został mu do wymiany jeszcze jeden...więc smarkol jest jeszcze z niego ale po grubych łapkach widać że kocurek będzie z niego duży...no przynajmniej gruby;). no i wetka na pierwszej wizycie tez to mu wróżyła
Frugo waży....3,7 kg.... źre wszystko , że tak powiem. Dziś kroiłam drobno boczek a on mi normalnie wdrapał się po getrach i łapą pacał abym mu dała...widok nieziemski-efekty wbić pazurków też
Znów był 1 pawik z wodą...śpi w kąciku, nie ma gorącego nosa...jadł to co zwykle - tylko karmę. czekam, jeśli nadal nie będzie nic jadł a tym bardziej pił - jedziemy do weta