MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:![]()
![]()
To nie Haker pisal...
Uff...
Mru
Troszkę byłeś zaspany![]()
Awcalwzenie!
Wyszlo, jakby Hakeru mieli szwy zdejmowac

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:![]()
![]()
To nie Haker pisal...
Uff...
Mru
Troszkę byłeś zaspany![]()
MaryLux pisze:A nas do weta właściwie nie wożą. Doctorro przyjeżdża do nas, bo on ma samochód, a my nie. Tylko Kulka czasem jeździ na wampiriady. Kaksuffką.
Inka
black_lodge pisze:Moje nie mają samochodu, bo uważają, że po Wrocławiu się nie da jeździć i wożą mnie taksówką do wetaA z Łodzi przyjechałam samochodem kolegi Onej. Bardzo lubię jeździć, chociaż nienawidzę siedzieć w transporterze. W Łodzi, w schronisku, to sobie otworzyłam kratę i zwiałam
Złapali mnie. No, ale w sumie nie żałuję, bo obecna chałupa jest całkiem fajna i drapią mnie po plecach codziennie
Puciol podróżniczy
Dorota pisze:MaryLux pisze:A nas do weta właściwie nie wożą. Doctorro przyjeżdża do nas, bo on ma samochód, a my nie. Tylko Kulka czasem jeździ na wampiriady. Kaksuffką.
Inka
Taksówką, Nuś, taksówką.
Mru
black_lodge pisze:Moje nie mają samochodu, bo uważają, że po Wrocławiu się nie da jeździć i wożą mnie taksówką do wetaA z Łodzi przyjechałam samochodem kolegi Onej. Bardzo lubię jeździć, chociaż nienawidzę siedzieć w transporterze. W Łodzi, w schronisku, to sobie otworzyłam kratę i zwiałam
Złapali mnie. No, ale w sumie nie żałuję, bo obecna chałupa jest całkiem fajna i drapią mnie po plecach codziennie
Puciol podróżniczy
Dorota pisze:black_lodge pisze:Moje nie mają samochodu, bo uważają, że po Wrocławiu się nie da jeździć i wożą mnie taksówką do wetaA z Łodzi przyjechałam samochodem kolegi Onej. Bardzo lubię jeździć, chociaż nienawidzę siedzieć w transporterze. W Łodzi, w schronisku, to sobie otworzyłam kratę i zwiałam
Puciol podróżniczy
O!
Ty tez zmieniles miasto![]()
Ja z Gdanska do Olsztyna sie przeprowadzielem.
Mru
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:black_lodge pisze:Moje nie mają samochodu, bo uważają, że po Wrocławiu się nie da jeździć i wożą mnie taksówką do wetaA z Łodzi przyjechałam samochodem kolegi Onej. Bardzo lubię jeździć, chociaż nienawidzę siedzieć w transporterze. W Łodzi, w schronisku, to sobie otworzyłam kratę i zwiałam
Puciol podróżniczy
O!
Ty tez zmieniles miasto![]()
Ja z Gdanska do Olsztyna sie przeprowadzielem.
Mru
Mruś, Pućka jest dziewczynką, tylko tak o sobie pisze. Na naszą Pralcię duża czasem mówi Pralisiek
MalgWroclaw pisze:Florka była dziś na kroplówce. Oczywiście jechała dwoma autobusami. Florka strasznie rozkopuje kocyk, a nawet dwa, bo duża ją pakuje do termosu i przykrywa dwoma kocami. Opowiadała, że duża z ciocią się śmiały, bo w czasie kroplówki Florka zrobiła "Puszka Okruszka". I jeszcze Florka spotkała kotkę Gebels, która przyjechała ze swoimi dużymi na sterylizację. Do Gebelsówny wprowadził się w lecie Staszek z naszego podwórka (mieszkał u nas trochę), a niedawno wprowadził się tam Golem ze schroniska. I chłopaczki też nie dostali jeść, chociaż tylko Gebels miała mieć zabieg. W imię jakiejś solidarności, czy czegoś.
Fasolka oburzona
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Florka była dziś na kroplówce. Oczywiście jechała dwoma autobusami. Florka strasznie rozkopuje kocyk, a nawet dwa, bo duża ją pakuje do termosu i przykrywa dwoma kocami. Opowiadała, że duża z ciocią się śmiały, bo w czasie kroplówki Florka zrobiła "Puszka Okruszka". I jeszcze Florka spotkała kotkę Gebels, która przyjechała ze swoimi dużymi na sterylizację. Do Gebelsówny wprowadził się w lecie Staszek z naszego podwórka (mieszkał u nas trochę), a niedawno wprowadził się tam Golem ze schroniska. I chłopaczki też nie dostali jeść, chociaż tylko Gebels miała mieć zabieg. W imię jakiejś solidarności, czy czegoś.
Fasolka oburzona
Alez tu sie dzieje!
Taka solidarnosc jest niesprawiedliwa![]()
Jak ja jade autobusem, to wszyscy na mnie patrza.
Bo slysza![]()
Mru
PS Skad imie Gebels?
MaryLux pisze:A jak się robi Puszka Okruszka? Ja umiem zrobić tylko samolocik...![]()
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 958 gości