Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 16:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Kilka fotek z kociego plazowania w slonku. Mozna podziwiac kocurze facjaty i kryze Hogaty, ktora sobie myla pol godziny! Efekty piorunujace

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
No i bielizniany krol :mrgreen:
Obrazek

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto kwi 26, 2011 17:50 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Obrazek

Michas na tym zdjenciu widać bandzioch, też kjedyś taki mjałem
Duża wróciła skąś znowu pachnie jakimś kotem i torba też pachnie jakims kotem, który obleciał torbem mojej Dużej no ?
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 26, 2011 18:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Hogatka kryzem masz apsolutnie pienknom! Tesz hcem takom! Ja lubiem sie myć :D
I rzeby nie było ot razu sie przyznam - ja fkładałem łep do torby tfojej Durzej Emir - tak mi ładnie pahniało jakimś kotem, no kolegom mi pahniało a teras hodzem i szukam tej nowej Durzej i wołam jom a jej nie ma..zabafki som fajne ale czemu sie nie ruszajom? No czemu?

Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Wto kwi 26, 2011 18:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

a Pamir ziom to Ciebie żem wywonchał luzik ziomal, wjesz ja siem bojem, że Duża przytacha mi znowu jakomś Hogatem i nie bendem mjał całego mojego łóżka dla siebie
a zabafki ziomal weź se łapom machnij bendom latały, tak daj zabafce z liścia najlepiej i zobaczysz jak latajom
Emir

Obrazek

bo ja mam takje łóżko, zrobił mnie je kolega Dużej stolasz, raz jak pszyszedł do Dużej na ploty zobaczył jak żem spał na walizce i mu siem żal mię zrobiło i żem od njego łóżko prawdziwe dostał, tam mam sfój kocyk i gazetem no szkoda by było z jakjims kotem je dzielić nie

PearlRain

Post » Wto kwi 26, 2011 18:37 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Hogata, alesz ty masz kryze, dziewczyno 8O
Ja takom kiedyś tesz miałam, ale mi wyszła i nikt nie wie, czemu, a rużne robili badania :roll: I teraz jestem trohe łysa tam gdzie kryza...
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto kwi 26, 2011 18:55 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Emma ale z tako kryzom to cienżko zyć, w pysiu zostaje, umyć to mordenga, mi Duża przycina kryzem bo żem chodził z futrem w pysku gdzieś siem zafsze o zemby zaczepiła ta kryza, a Hogata to ma strasznie długje to futro nie wiem po co jej takje długje do ziemi
Emir

PearlRain

Post » Wto kwi 26, 2011 19:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Emir, nie wjesz bo hłopak jesteś - ja wjem - ona hce być ksienżniczkom dlatego nosi takie dłógie futro do ziemi, powinna jeszcze dostać klipsy i szpilki,no.

Pamir, zmenczyłem się, to se pszycupne na parapecie i se kimne.

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Wto kwi 26, 2011 20:51 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Pamir ona jak jechała do tej Anglii to gadała że mam do niej Lady Hogata mówić :lol: taka ona Lady jak ja Lord kumpel, ja na lato też żem zaczoł zakładać długje futro Duża mówi, że mię się pory roku mechrajom bo latem w zimowym, a zimom w letnim se chodzem a co wolno mie nie
Emir

PearlRain

Post » Wto kwi 26, 2011 21:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

A ja nie mam futra do ziemni, bo mi potstempem opcieli :twisted: Jak miałam zemby hore, to mnie uśpili i przy okazji (tesz mi okazja :roll: ) opcieli z brzuha i łapek, france jedne :twisted: Bo muwiom, rze mnie sie nie da czesać :? :?
Same kłopoty z tymi Durzymi :roll:
Emma
Obrazek

Conchita

Post » Wto kwi 26, 2011 22:53 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Hoooogaaaataaa.....

ehhh...... piękna, z klasą...

a ja tu z Morfeuszem co jest bawołem i puszcza bąki i z Morfinką co syczy bez sensu.... Taki sam... niezrozumiany... Chyba chlapnę mleczka z rossmanna....na sen

Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 27, 2011 8:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Dla Kefira od Hogaty
Hogata

Obrazek

Mary_Poole

Post » Śro kwi 27, 2011 8:48 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Conchita pisze:A ja nie mam futra do ziemni, bo mi potstempem opcieli :twisted: Jak miałam zemby hore, to mnie uśpili i przy okazji (tesz mi okazja :roll: ) opcieli z brzuha i łapek, france jedne :twisted: Bo muwiom, rze mnie sie nie da czesać :? :?
Same kłopoty z tymi Durzymi :roll:
Emma

No mnie tesz wycinajom na lato. Niby siedze na kolanach, niby mnie glaszczom, ale tylko zasne to juz mi troche futra obetnom. Ale ja to lubiem akurat bo jak masz krotkie futro to fajnie sie to futro myje i w ogole. Ja jestem czystom kotkom i siem myje non stop. Nie to co te durnie z ktorymi mieszkam....
Hogata

Mary_Poole

Post » Śro kwi 27, 2011 10:40 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Hogata jakbym tego Tfojego wrednego oka nie dostszeg to bym pomyślał żeś Kefirowi tył pokazała
idem siem opalać zanim mnię futro Duża obetnie, pozwalam jej tylko jak spiem trochem wycionć
Emir

PearlRain

Post » Śro kwi 27, 2011 10:42 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

aha jeszcze mata 20 minut żeby na mnię zagłosować i na Pamira tu link : http://apps.facebook.com/alejagwiazd/?r ... s_bkmk_top
dziękujem głosujomcym
Emir

PearlRain

Post » Śro kwi 27, 2011 10:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Właśnie dopiero mi zaświtało Mary_Poole, że mamy bardzo podobny zestaw - kudłacza, buraska z jasną paszczą i czarnuszka :ryk:
Ależ ja mam refleks.
Skąd wzięłaś kudłatą Hogatę?
Obrazek

Conchita

[poprzednia][następna]