Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:teesa pisze:Wg mojego weta szwy zbyt długo nie wyjmowane wrastają i mogą stanowić problem. I wyjmowanie takich wrośniętych proste już nie jest. Podobno 14 dni to górna granica...
U Broszki dziś jest 10 dzień i zdejmiemy szwy z TZ-em w sobotę (12 dzień)![]()
a swoją drogą, ściągałam szwy po ponad trzech tygodniach i nie były wcale wrośnięte...
Sattva pisze:Jutro ma przyjść ocieplenie, może lodowiec trochę ustąpi, bo ocieplenie ma trwać kilka dni.
Cieszę się,ze Broszka już uwolniona. Za jakiś czas na pewno zrozumie,ze to wszytko co robiłaś (łacznie z uwiezieniem w klatce) to dla jej dobra
dagmara-olga pisze:nocą zakończył się mój Broszkowy bazarek, który powinien przynieść 115 zł. Gdy tylko pojawią się wpłaty - przelewam na konto dużej Broszki
kociamysza pisze:Jak sobie przypomne takie widoki, to az mna trzepie, brrrrrr. Nie znosze zimy, sniegu, mrozu. Snieg ma byc tam gdzie jego miejsce, hen wysoko w gorach
Buziaki dla kici Brochy
Broszka pisze:dzień dobry![]()
od świtu koparka pracowicie przebijała się przez nasz lodowiec w kolorze Marsa![]()
teraz jeszcze TZ będzie szuflował kilka godzin pozostałości żeby można było przejechać samochodem...
nawet koparce nie było łatwo przebić się i podejrzewam że kiedy śnieg się rozpuści w całości to dopiero odsłoni zniszczenia na drodze które koparka zrobiłano ale mówi się trudno, nie mogę być pozbawiona możliwości wyjazdu do wiosny
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 439 gości