Pućka - czyli przenosimy się na Szczyt paniki i zamykamy..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 17:32 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

A, no to złe porównanie. W każdym razie matematyka to masakra w moim wykonaniu. Przez nią sobie młodośc w LO przedłużyłam... :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw lis 04, 2010 18:15 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

Ja też nie lubię. Ciężko mi zawsze szła matematyka. Teraz to jeszcze mogę dzieciakom pomóc, ale jak będą w gimnazjum czy liceum, to już raczej nie... Tym bardziej, że ja w liceum miałam bardzo okrojoną matematykę, w życiu całki na oczy nie widziałam na przykład...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lis 04, 2010 18:23 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

ja w liceum również całki nie widziałam :roll:
natomiast na polibudzie szybciutko napatrzyłam się do obrzydzenia... :evil:

jak tak słucham mojego taty, który opowiada czego on się uczył to stwierdzam, że naprawdę poziom edukacji solidnie się obniża z roku na rok
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Czw lis 04, 2010 18:24 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

ja tez nie widzialam calki..
jeszcze z programem gimnazjum sobie jakos radze..
gorzej bedzie z liceum..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw lis 04, 2010 18:26 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

aktualnie program liceum jest tak okrojony, że nie masz czym się stresować
no, chyba, że dziecko postanowi sobie wybrać fakultet z matmy :twisted:
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Czw lis 04, 2010 18:29 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

cherry_menthol pisze:aktualnie program liceum jest tak okrojony, że nie masz czym się stresować

haha cherry_menthol akurat mi to nie grozi :mrgreen:
mloda ma ambitny plan na liceum fotograficzne 8O
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 04, 2010 18:41 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

Ciepła pisze:
cherry_menthol pisze:aktualnie program liceum jest tak okrojony, że nie masz czym się stresować

Mojemu tez nie grozi. Może i by chcial, ale noga z matematyki jest taka, że go nie wezmą z racji ocen..

maciejowa

Post » Czw lis 04, 2010 19:35 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

maciejowa pisze:
Ciepła pisze:

Mojemu tez nie grozi. Może i by chcial, ale noga z matematyki jest taka, że go nie wezmą z racji ocen..

ach te oceny..
normalnie wstyd..
jak wyciagne jeden przedmiot to padaja mi nastepne i tak wkolko..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 04, 2010 19:38 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

kiedy ten zabieg? Bo się pogubiłam w tych całkach ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw lis 04, 2010 19:42 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

rybcie pisze:kiedy ten zabieg? Bo się pogubiłam w tych całkach ;)

no w przyszlym tygodniu..
nie wiem jak to zaplanowac logistycznie..
czy to sie odbedzie jednego dnia czy bede musiala po nia wrocic nastepnego..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw lis 04, 2010 23:38 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

Szkoła foto dobry wybór :D Ale ja jestem stronnicza z racji hobby i zawodu ;)
Chociaż bywa ciężko, ostatnia para mloda właśnie mnie chyba wych...jała na 500 zł :/
Popłuynęłi w rejs na kilka(naście?) miesięcy, a nie odebrali albumów i powiększeń :/ Mieli mi wtedy przekazać resztę zapłaty.
Grr... A żeby ich wykołysało na amen. Tak, żeby non stop mieli chorobę morską, o.

Ale fotografia to wspaniała rzecz... Połączenie przyjemności z pracą.. coś piknego :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lis 05, 2010 9:06 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

Dzień doberek Pućko! :mrgreen:

maciejowa

Post » Pt lis 05, 2010 15:03 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

dzien dobry ciociu Kasiu :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt lis 05, 2010 15:07 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

I ja przywitam się u mojej ulubionej buźki z podpisu :D
Całusek w nosek, taki to słodziak :1luvu:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt lis 05, 2010 15:09 Re: Pućka - czyli malutkie Cudo szykuje się do zabiegu..

:mrgreen:

maciejowa

[poprzednia][następna]