Dorta pisze:bedzie dobrze, sie dokocisz i Tosią i Fryckiem
Mówisz, Dorta? Chciałabym... bardzo
Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Joasiu On mnie coraz bardziej zachwyca![]()
![]()
![]()
Czym?Tym, że wyłazi z niego damski bokser?
![]()
alus1 pisze:na pewno będzie można próbować dokocenia, na pewno![]()
![]()
Jeszcze poczekam. Niech się ułoży z Tośką. Widzę, że po trzech miesiącach rezydenci przestali ją wreszcie atakować. Kropa przechodzi obok niej z nienawistnym spojrzeniem, ale już bez wściekłego warkotu. Popołudniami Tosia bywa już w domu

tylko ja jestem skleroza i zapomniałam Ci napisać 
JoasiaS pisze:......Jeszcze poczekam. Niech się ułoży z Tośką. Widzę, że po trzech miesiącach rezydenci przestali ją wreszcie atakować. Kropa przechodzi obok niej z nienawistnym spojrzeniem, ale już bez wściekłego warkotu. Popołudniami Tosia bywa już w domu

Avian pisze:Milka sobie podporządkuje towarzystwo.
Na pewno będzie momentami ostro, a potem się ułoży. U mnie władzę przejęła najmniejsza, najbardziej niezależna i ... najstarsza Kropa. Przejęcie władzy było ostre i głośne.
alus1 pisze:Jak Milka uzna Frycka za domowego, jak i Tośkę to będzie luzik Joasiu![]()

alus1 pisze:Joasiu bardzo proszę bez czarnych scenariuszy mi tu wystarczy że buro za oknem, ma być dobrze i już![]()
może to że Tośka złamała stado pomoże Fryckowi w asymilacji tak musimy myśleć i nie ma bata![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości