Moderator: Estraven

kocurzyca41 pisze:O,cześć DzikuniuDobrze,że zostawiłaś TŻ-towi jakąś panienkę w zastępstwie.Odpoczęłaś troszkę?My też tęskniłyśmy za Cocolandią.
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:O,cześć DzikuniuDobrze,że zostawiłaś TŻ-towi jakąś panienkę w zastępstwie.Odpoczęłaś troszkę?My też tęskniłyśmy za Cocolandią.
Troszkę...![]()
Urlopik bez wszystkich członków rodziny nie jest taki fajny. Codziennie wisiałam na telefonie.![]()
A "dookoła" same zmiany!Kiedy ja nadrąbię te zaległości w czytaniu?...
kalair pisze:Już jej nie ma..![]()
![]()
Na pewno bannerek.
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:A twoje niunie urosły troszkę?
Cola wzdłuż a Coco wszerz

OKI pisze:Dzikuniu, to jak odrobisz trochę zaległości, to będę miała romansik do Ciebie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Dzikuniu, to jak odrobisz trochę zaległości, to będę miała romansik do Ciebie
Jaki?![]()
Mam się bać?
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:A twoje niunie urosły troszkę?
[/quotA Pańcio schudł,bo musiał obsługiwać obie koty kocurzyca41 pisze:Pańcio schudł,bo musiał obsługiwać obie kotySkąd ja to znam?
, choć na początku miała taki "rozbiegany, dzikuskowaty" wzrok. Trochę mnie tym zmartwiła.Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:Pańcio schudł,bo musiał obsługiwać obie kotySkąd ja to znam?
Pańcio to już w takiej komitywie z Colą, że aż mnie zazdrość bierze. Mała łazi za nim krok w krok, jak piesek. Nawet do łazienki.![]()
A Coco wróciła do normy, choć na początku miała taki "rozbiegany, dzikuskowaty" wzrok. Trochę mnie tym zmartwiła.
Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:Łooooo!!! Dzikunia wróciła!
Co za "Łoooo!!!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości