kalair pisze:
Cześć Kretki z Dużą
Moderator: Estraven
kalair pisze:
bozena640 pisze:Jutro idę po drapak dla tych niedobrych stworków. Dla odmiany dostaną taki na którym nie można spaćpo co mam się stresować
kalair pisze:bozena640 pisze:Jutro idę po drapak dla tych niedobrych stworków. Dla odmiany dostaną taki na którym nie można spaćpo co mam się stresować
No wiesz, skąpisz koteczkom luksusów!
agakow82 pisze:hej ho hej ho wolne sie konczy i do pracy czas
kalair pisze:Biorąc koty w dom, narażamy się na nieustanny stres..
mam nadzieje ze Sisku juz doszedl do siebie

bozena640 pisze:kalair pisze:Biorąc koty w dom, narażamy się na nieustanny stres..
Tylko, że stres miała najpierw Duffy, a później Sisi.
Sisi(niecałe 8kg) spał na drapaku, Duffy(ponad 4kg) skoczyła z łóżka na Siśka i drapak nie wytrzymał i się złamał. Efekt Duffy trochę się potrzęsła i jej przeszło Sisi spał na mnie i musiałam go jeszcze ręką obejmować.......
Teraz drapak będzie bez spania
bozena640 pisze:kalair pisze:Biorąc koty w dom, narażamy się na nieustanny stres..
Tylko, że stres miała najpierw Duffy, a później Sisi.
Sisi(niecałe 8kg) spał na drapaku, Duffy(ponad 4kg) skoczyła z łóżka na Siśka i drapak nie wytrzymał i się złamał. Efekt Duffy trochę się potrzęsła i jej przeszło Sisi spał na mnie i musiałam go jeszcze ręką obejmować.......Teraz drapak będzie bez spania

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości