Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 13:01 Re: Maluch z zapaleniem płuc - problemy z oddychaniem :(

WOW! :1luvu: :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 27, 2010 13:01 Re: Maluch z zapaleniem płuc - problemy z oddychaniem :(

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :surprise: :partygirl: :1luvu: :birthday:
Allllllllleee fajnieeeeeeeeeee, Oczuś będzie miał swoją miseczkę. Ciekawe jak zareaguje na tak dużo miejsca do biegania :?: Tylko żeby zdrówko dopisywało, trzymamy :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto kwi 27, 2010 17:13 Re: Maluch z zapaleniem płuc - problemy z oddychaniem :(

Czy mały już w domku?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto kwi 27, 2010 17:37 Re: Maluch z zapaleniem płuc - problemy z oddychaniem :(

Ale cudowna wiadomość!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto kwi 27, 2010 18:18 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

No i się ze szczęścia poryczałam :D :D :D :D :D

Jak ja lubię takie historie :D :D :D :D

Na razie jeszcze nie zamykam wątku - poczekam co napisze Marek :wink: Nie będę ukrywała, że liczę na to iż Marek - w nowym wątku - będzie relacjonował postępy Oczatka :ok: :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 27, 2010 18:42 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Super! :dance:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto kwi 27, 2010 18:48 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Marku gratuluję Oczusia :ok: Oczusiu gratuluję Marka :ok:
Aleście chlopaki na siebie trafili - to było przeznaczenie :D
Troszkę się pobeczałam ze wzruszenia :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Wto kwi 27, 2010 18:48 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Bardzo się cieszę. I gratuluję obu panom. 8)
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto kwi 27, 2010 18:51 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

super :mrgreen: czekamy na relacje :D
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Śro kwi 28, 2010 6:58 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Czekamy, czekamy :)

Erin

Post » Śro kwi 28, 2010 8:07 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Witajcie kochani.Chciałem wam zrobić niespodziankę i napisać w czwartek jak Oczek będzie w domku ale zostałem miło uprzedzony.Rzeczywiście dzisiaj zabieram kocinkę do siebie i przewiduję że noc spędzi na mojej szyi bo tak czesto robią małe kotki a wiadomo że ja po trochu będę także jego mamą.Jak widziałem go w poniedziałek to miał nawet siły na napadziki,bieganie po gabinecie a nawet miałczenie do innych kotków.Mój koci transporterek jest jeszcze w Toruniu ale zrobię otworki w kartoniku włożę kocyk do środka i małemu będzie dobrze.Samochodem będziemy jechać 27 km ale pogadamy sobie po drodze zatem Oczek wielkiego stresu chyba nie zazna.Pozdrawiam

marek5476

Od: Pt kwi 16, 2010 17:24

Post » Śro kwi 28, 2010 8:18 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Miłej podróży i czekamy na relację z powitania nowego domku :)

Erin

Post » Śro kwi 28, 2010 8:52 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać.
Tak się cieszę !!!
Tylko pamiętaj zamykać okna jak wychodzisz z domu. Ratowałam kiedyś kotka którego właściciele wyjechali, a on chciał wyjść z domu i powiesił się na uchylonym lekko oknie. Machał łapkami i gdyby nikt w porę nie zauważył to byłoby po małym.
Słyszałam też o małym kotku, który utopił się w sedesie, bo właściciel nie zamknął klapy. Kotek zjechał na łapkach głową do dołu i kiedy jego pan go znalazł, to ciałko już pływało sztywne.
To takie horrory za które z góry przepraszam, ale warto o nich wspomnieć szczególnie przy małych kotkach, bo można bardzo kochać swojego kota ale ciężko jest przewidzieć pewne rzeczy, dopuki się o tym nie usłyszy lub na własne oczy nie zobaczy.
Życzę Wam wielu wspaniałych, wspólnie spędzonych lat i czekam na dalsze relacje ...

Jenny001

Od: Śro kwi 14, 2010 19:27

Post » Śro kwi 28, 2010 11:32 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Strasznie sie cieszę. Czekamy na relacje Marku :ok:

To są horrory, racja, ale z prawdziwego zycia :( . I ja znam takie sytuacje z opowieści ... . Koteniek, któremu zostawiono uchylone okno wdrapał się na górę, utknął przytrzaskując okno. Złamał kregosłupik. Dalej ... wiecie. Ja zanim wyjdę z domu -sprawdzam wszystkie okna, łazienke, gaz, szuflady, szafki, chowam worki i reklamówki. Robie to juz odruchowo i koty sa bezpieczne :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro kwi 28, 2010 17:32 Re: Maluch z zapaleniem płuc - JEDZIE DO DOMKU :):):):):):):):)

Byłam dzisiaj w lecznicy - pożegnać się z Oczatkiem przed jego wyjazdem do DOMKU :1luvu: Oczywiście popłakałam się :oops: :oops: :?

Czekam na relację Marka :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

[poprzednia][następna]