trawa11 pisze:Przyslę Ci fasoli
Se kupię jak będę chciała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Przyslę Ci fasoli
kotka doroty pisze:trawa11 pisze:Przyslę Ci fasoli
Se kupię jak będę chciałaO!
![]()
Twojej nie chcem
O!
![]()
annette88 pisze:pytanie do specjalisty.. ile idzie list priotytetowy ?
co do pulowerka to Cię rozumiem.. Jeden dobry ciuch warty więcej niż 10 takich sobieja to już mam manię chodzenia w takich rzeczach od święta - żeby służyły jak najdłużej ( tylko że potem najczęściej tyję
)
estre pisze:annette88 pisze:pytanie do specjalisty.. ile idzie list priotytetowy ?
co do pulowerka to Cię rozumiem.. Jeden dobry ciuch warty więcej niż 10 takich sobieja to już mam manię chodzenia w takich rzeczach od święta - żeby służyły jak najdłużej ( tylko że potem najczęściej tyję
)
Specjalista śpi
Ale może podpowiem: powinien iść zostać doręczony następnego dnia roboczego, o ile został wysłany do godziny 16.
Z doświadczenia wiem, że listy polecone priorytetowe docierają szybciej (99% dociera następnego dnia), gorzej z nierejestrowanymi
annette88 pisze:estre pisze:annette88 pisze:pytanie do specjalisty.. ile idzie list priotytetowy ?
)
Specjalista śpi
Ale może podpowiem: powinien iść zostać doręczony następnego dnia roboczego, o ile został wysłany do godziny 16.
Z doświadczenia wiem, że listy polecone priorytetowe docierają szybciej (99% dociera następnego dnia), gorzej z nierejestrowanymi
wrzucilam przed 13 wczoraj.. ale nie polecone, mam nadzieje, ze jutro beda.. bo to na dzien babcifajniuskie kartki kupilam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości