MaryLux pisze:Avian pisze:Cześć Mru
Może młody Duży coś ci przywiezie dobrego do jedzonka?
Gagat zastanawiający się
Albo zabawkę?
Inka
Watpie...
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Avian pisze:Cześć Mru
Może młody Duży coś ci przywiezie dobrego do jedzonka?
Gagat zastanawiający się
Albo zabawkę?
Inka
iwcia pisze:Mru,
siostra naszej Duzej też przylatuje, za tydzień.
Ona zawsze coś nam przywozi, ostatnio dostaliśmy od niej zieloną miskę z kotami.
Tylko szkoda, że ona nigdy nie przywozi jedzenia zawsze tylko zabawki albo zastawę podłogowo-stołowa.
Ptachu
Tyzma pisze:iwcia pisze:Mru,
Ona zawsze coś nam przywozi, ostatnio dostaliśmy od niej zieloną miskę z kotami.
Tylko szkoda, że ona nigdy nie przywozi jedzenia zawsze tylko zabawki albo zastawę podłogowo-stołowa.
Ptachu
Jak masz za dużo to możesz się podzielić, bo właśnie chłopaki nie mają w czym swojej porcji cyca zjeść - córka zbiła ich miseczkę
Dorota pisze:
Ja jem z emaliowanych miseczek.
Radzieckich![]()
Mru
Dorota pisze:Tyzma pisze:iwcia pisze:Mru,
Ptachu
Jak masz za dużo to możesz się podzielić, bo właśnie chłopaki nie mają w czym swojej porcji cyca zjeść - córka zbiła ich miseczkę
Ja jem z emaliowanych miseczek.
Radzieckich![]()
Mru
Tyzma pisze:poproszę zdjęcie jak znalazł dla ruskiego kota![]()
Tyzma pisze:moja micha to był taki płytki półmisek, półokrągły, że dwa duże łby mogły jeść jednocześnie nie odpychając się. Bo jedzenie w oddzielnych michach nie wchodzi w grę - jedno wyjada drugiemu. Jak mi się skończy zwolnienie to muszę się udać w podróż po sklepach z naczyniami
Bierka pisze::D To zupełnie jak Toffi po Antosiu
Monostra pisze:My jemy z misek dla niemowląt. I jak ja mam utrzymać wizerunek groźnego kota, jak mam miseczkę w kształcie serca, a w niej owieczkę czy inne ZOO?!Przecież te myszy, które łowię skonałyby ze śmiechu, gdyby wiedziały
![]()
Moher ośmieszony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 36 gości