jolabuk5 pisze:Ojej, przykro, ze w pracy takie problemyOby się wszystko jakoś ułożyło! Pewnie będzie trudno, bo sytuacja gospodarcza się nie poprawia, ale niech będzie choć trochę sprawiefliwiej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety to mało realne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ojej, przykro, ze w pracy takie problemyOby się wszystko jakoś ułożyło! Pewnie będzie trudno, bo sytuacja gospodarcza się nie poprawia, ale niech będzie choć trochę sprawiefliwiej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, przykro, ze w pracy takie problemyOby się wszystko jakoś ułożyło! Pewnie będzie trudno, bo sytuacja gospodarcza się nie poprawia, ale niech będzie choć trochę sprawiefliwiej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety to mało realne.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, przykro, ze w pracy takie problemyOby się wszystko jakoś ułożyło! Pewnie będzie trudno, bo sytuacja gospodarcza się nie poprawia, ale niech będzie choć trochę sprawiefliwiej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety to mało realne.
Ale życzyć można! Czasem cud się zdarza...
Silverblue pisze:Nieopatrznie weszłam dziś w galerię zdjęć i szybko z niej wyszłam. Nie umiem jeszcze oglądać zdjęć Mici. Przyzwyczaiłam się do tego jednego z początku wątku bo zawsze się otwiera na pierwszej stronie i chcąc nie chcąc jest. Ale innych nie oglądam, bo wtedy dociera do mnie ze juz jej nie ma. Chociaż cały czas o tym przecież wiem.
Oj Miciu Miciu.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, przykro, ze w pracy takie problemyOby się wszystko jakoś ułożyło! Pewnie będzie trudno, bo sytuacja gospodarcza się nie poprawia, ale niech będzie choć trochę sprawiefliwiej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety to mało realne.
Ale życzyć można! Czasem cud się zdarza...
Katarzynka01 pisze:Silverblue pisze:Nieopatrznie weszłam dziś w galerię zdjęć i szybko z niej wyszłam. Nie umiem jeszcze oglądać zdjęć Mici. Przyzwyczaiłam się do tego jednego z początku wątku bo zawsze się otwiera na pierwszej stronie i chcąc nie chcąc jest. Ale innych nie oglądam, bo wtedy dociera do mnie ze juz jej nie ma. Chociaż cały czas o tym przecież wiem.
Oj Miciu Miciu.
![]()
Ja stosuję i uważam za wielce skuteczną metodę na Scarlett O'Hara - pomyślę o tym jutro. Polecam.
A na przeglądanie zdjęć jeszcze za wcześnie, po prostu, bo tylko rozrywają serce.
jolabuk5 pisze:Mój tata często zmieniał pracę, bo po kilku latach wszędzie odkrywał różne "niesprawiedliwości" (ktoś się nie przykładał, a zarabiał lepiej, dostawał wyższe premie i lepsze zlecenia). Ale gdzie by nie pracował - wszędzie tak było. Dobrze, ze biur projektów było dużo i mógł sobie na taką zmianę pozwolić. Ale "święte krowy" były w kazdym miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Nul i 23 gości