czitka pisze:jolabuk5 pisze:Ja to już dawno nie mam na nic siły, bez względu na upały![]()
Cosia brawo za dobre wyniki.![]()
![]()
![]()
A Godotowi można postawić coś na trawie pod tarasem, żeby mu przykro nie było
Jolu, to wszystko nieprawdaTy masz nadludzkie siły, wprost niewyobrażalne, ja Ciebie obserwuję
i oczywiście zazdroszczę, ale tak z miłością
. Nie mam pojęcia jak ogarniasz swój wątek, dziesiątki innych, gdzie koty w potrzebie, Kącik Muzyczny a już o wątku politycznym to nawet nie wspomnę
. I oczywiście, a przede wszystkim swoje koty! Od dawna podejrzewam, że Ciebie jest co najmniej trzy albo pięć
!
Godot od wczoraj dostaje pod tarasem, on aż na łapkach stawał dwóch i wąchał, tak bardzo chciał zobaczyć co tam wyżej dają, ale tracił równowagę, prześmiesznie to wyglądało!
A, i mam dobrą wiadomość, na końcu ogrodzenia, zaraz przed komórką, odkryłam jeżowi dziurę! Jest! Czyli może zaglądać do sąsiadów i ktoś może do nas przyjść. Czekamy!
O, to super, ze Godot nie jest u Was uwięziony na stałe! A jak się zjawi Pani Godotowa, to jeszcze będą Godociątka przed zimą
Co do ogarniania, to coraz gorzej mi idzie, na szczęście wątek polityczny żyje swoim życiem, wystarczy raz dziennie podrzucić tematy
W Kąciku Muzycznym nikt już nie pisze i chyba nawet by nie zauważono, gdyby przestał się ukazywać.
A ja ciągle mam zaległości w słuchaniu, czytaniu, głaskaniu...

Ty masz nadludzkie siły, wprost niewyobrażalne, ja Ciebie obserwuję
. Nie mam pojęcia jak ogarniasz swój wątek, dziesiątki innych, gdzie koty w potrzebie, Kącik Muzyczny a już o wątku politycznym to nawet nie wspomnę
!

!
miseczka z kocim jedzeniem, wstawiona, żeby muchy nie usiadły, a Czitka dojadła za chwilę...
.