Kiedyś zaspał, ale gdy zawołałam "A dlaczego to kot nie przyszedł dziś na kawę?" zerwał się i przybiegł.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Maczkowa, dziękuję za ostrzeżenie, aż sprawdziłam gdzie się da i rzeczywiście. Temu mojemu absolutnie budyń nie zaszkodził, jadł nie tylko budyń ale i to co znalazł w ogrodzie równolegle. I nie był malutkim oseskiem sierotką, bo tutaj chyba mleko to już pewna tragedia
.
Bardzo ważne, żeby to teraz podkreślić, dużo jeży w ogrodach i nie tylko. Nie karmimy jeży mlekiem!!!!
A wracając do kotów, to moje wszystkie piją mleko od wielu lat. Nie codziennie, ale jak mam. Bardzo lubią i na szczęście im nie szkodzi.
Cofam się do tyłu, czyli do wczorajszego wieczoru, a raczej nocy.
Ta czarna niczyja, dzika i całkowicie nieoswajalna, śpi w łóżku z chłopakami. Na środku kołdry. To takie zapasowe rozścielone spanie w drugim pokoju, gotowe na moją ewakuację z sypialni, gdyby Czitka nie dawała spać. Chciałam koło trzeciej rano skorzystać i było zajęte. Totalnie
.
Cheetos pisze:A jakby tak dla Godota zrobić podest z deski?
izka53 pisze:Cheetos pisze:A jakby tak dla Godota zrobić podest z deski?
może lepiej nie ... czitce kolejny darmozjad niepotrzebny![]()
Olu, a jak u Cosi z tarczycą, bo może dlatego chudnie ? na robale stosunkowo bezpieczny jest stronghold plus - kropelki na kark, działające na robale zewnetrzne i wewnetrzne (w tym także na nicienie płucne). Jeśli dobrze kojarzę, to nie ma u Ciebie jakiejś wylewnej miłości, objawiającej się lizaniem, między Cosią a Czitką. Advocate też może być. Drogie są niestety.
MB&Ofelia pisze:Ofelia dostaje na karczek profendera, ale nie wiem czy on działa na wszystkie robale. Tyle że na pewno nie szkodzi (Ofelia miała kiedyś niezbyt fajną reakcję na odrobaka, więc teraz musi dostawać coś delikatniejszego).
PS. wujek google twierdzi że na tasiemce też działa
jolabuk5 pisze:Ja to już dawno nie mam na nic siły, bez względu na upały![]()
Cosia brawo za dobre wyniki.![]()
![]()
![]()
A Godotowi można postawić coś na trawie pod tarasem, żeby mu przykro nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 42 gości