MaryLux pisze:madrugada pisze:Jeśli spotkaliście się z MaryLux, to na pewno było super! Mary ma ogromną wiedzę o Wrocławiu.
Ale na kolorowych podwórkach nie byliśmy.
Jeszcze nic straconego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:madrugada pisze:Jeśli spotkaliście się z MaryLux, to na pewno było super! Mary ma ogromną wiedzę o Wrocławiu.
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Jeśli spotkaliście się z MaryLux, to na pewno było super! Mary ma ogromną wiedzę o Wrocławiu.
Jeszcze nic straconego
Silverblue pisze:Dobry wieczór z Wrocławia:) Jak już pewnie wiecie gościmy u czitki, spędziliśmy cudowny dzień i spotkaliśmy się również z MaryLux i Felkiem. Felek jest naprawdę przeuroczy a Mary wspaniałaPokazała nam Wrocław opowiadając wszystko dokładnie, naprawdę bardzo miło było nam ją poznać:)
U czitki jest magicznie, mieliśmy szczęście oprócz czitki poznać również Nulkę a nawet Silver się pokazał![]()
Naprawdę dawno nie mieliśmy tak miłego weekendu.
Bardzo się cieszymy z tego spotkania.
Aż z wrażenia zapomniałam o Pytonie.A Pyton zaplątany wokół drzewa![]()
Silverblue pisze:Dobry wieczór z Wrocławia:) Jak już pewnie wiecie gościmy u czitki, spędziliśmy cudowny dzień i spotkaliśmy się również z MaryLux i Felkiem. Felek jest naprawdę przeuroczy a Mary wspaniałaPokazała nam Wrocław opowiadając wszystko dokładnie, naprawdę bardzo miło było nam ją poznać:)
U czitki jest magicznie, mieliśmy szczęście oprócz czitki poznać również Nulkę a nawet Silver się pokazał![]()
Naprawdę dawno nie mieliśmy tak miłego weekendu.
Bardzo się cieszymy z tego spotkania.
Aż z wrażenia zapomniałam o Pytonie.A Pyton zaplątany wokół drzewa![]()
Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
Silverblue pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
O właśnie
MaryLux pisze:Silverblue pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
O właśnie
Następnym razem będę Wam w innych miejscach udowadniać, że Wrocław jest najpiękniejszym miastem świata
MaryLux pisze:Silverblue pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
O właśnie
Następnym razem będę Wam w innych miejscach udowadniać, że Wrocław jest najpiękniejszym miastem świata
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
O właśnie
Jeśli jeszcze odleglejszych, to lepiej kupić od razu całe opakowanie przeciwbólowych (sądząc po dzisiejszej reakcji na wczorajszy piękny Wrocław)
Też możesz przyjechać
O właśnie
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Widziałam, zazdroszczę i gratuluję
Też możesz przyjechać
O właśnie
Jeśli jeszcze odleglejszych, to lepiej kupić od razu całe opakowanie przeciwbólowych (sądząc po dzisiejszej reakcji na wczorajszy piękny Wrocław)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 31 gości