Moderator: Estraven
Najważniejsze jednak jest to, że Liza dobrze się czuje - i tego bym się trzymała. Przecież LECZYMY KOTA A NIE WYNIKI - a stres związany z ciąganiem kota na kolejne badania może zaprzepaścić dotychczasowe efekty. Aleksandra59 pisze:Aga - ja na wynikach się nie znamAle te, które wpisałaś wyglądają na dobre, tak generalnie
Najważniejsze jednak jest to, że Liza dobrze się czuje - i tego bym się trzymała. Przecież LECZYMY KOTA A NIE WYNIKI - a stres związany z ciąganiem kota na kolejne badania może zaprzepaścić dotychczasowe efekty.
Ja dzisiaj podjełam decyzję, że przestaję męczyć Puszkina leczeniem - po ponad 3 tygodniach kroplówek i antybiotyków, u 15-letniego Puszkina stwierdzono pogorszenie prawie wszystkich parametrów - a kot dobrze się czuje. Wiem, że to kontrowersyjna decyzja, ale ją podjełam
Tinka07 pisze:Aga, hematokryt wynosi wg ostatnich badań 44,2, a więc odwodnienia nie ma. Jeśli Liza ładnie je, nie wymiotuje i nie ma biegunki, to kroplówki bym jej odpuściła. Jeśli sytuacja by się zmieniła, to skonsultowałabym się z wetem co do podawania kroplówek. Musisz działać na wyczucie i być elastyczna.
Tinka07 pisze:Aleksandra59 pisze:Aga - ja na wynikach się nie znamAle te, które wpisałaś wyglądają na dobre, tak generalnie
Najważniejsze jednak jest to, że Liza dobrze się czuje - i tego bym się trzymała. Przecież LECZYMY KOTA A NIE WYNIKI - a stres związany z ciąganiem kota na kolejne badania może zaprzepaścić dotychczasowe efekty.
Ja dzisiaj podjełam decyzję, że przestaję męczyć Puszkina leczeniem - po ponad 3 tygodniach kroplówek i antybiotyków, u 15-letniego Puszkina stwierdzono pogorszenie prawie wszystkich parametrów - a kot dobrze się czuje. Wiem, że to kontrowersyjna decyzja, ale ją podjełam
Aleksandro, nie zapominaj, że Puszkin ma 15 lat, a Liza 1,5 roku. Przepraszam, nie pogniewaj się, jeśli napiszę, że takie porównanie jest bez sensu.

zabers pisze:Ja tylko "z pewną taką nieśmiałością" przypominam o JEDZENIU DUŻEJ. milenap już mnie okrzyknęła Naczelnym Hurtowym Pilnowaczem Posiłków Forumowiczów, więc przy okazji dbam też o ... swój wizerunek medialny.
Olumilenap pisze:No tak Ola, trzeba wykonywać obowiązki![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości