na mojeMarcelibu pisze:Ja już mogę przesłać przelew na ładny wieniec. Na czyje konto?

sama jesteś obłaDzieńdobły...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
na mojeMarcelibu pisze:Ja już mogę przesłać przelew na ładny wieniec. Na czyje konto?
sama jesteś obłaDzieńdobły...
Femka pisze:kinga w. pisze:Miło poczytać jak sie wykłócacie po staremu...![]()
![]()
![]()
Piękności!
przepraszam bardzo, co pięknego dostrzegasz w pyskowaniu Lemoniady albo Marcelibu?
bo ja niezwykle grzeczna jestem ofkors
taniej i szybciej będzie pomalowaćMarcelibu pisze:Idę zdrapywać ze ścian mojego pokoju utłuczonych dziś w nocy około 30 komarów![]()
![]()
.
Femka pisze:na mojeMarcelibu pisze:Ja już mogę przesłać przelew na ładny wieniec. Na czyje konto?sama jesteś obłaDzieńdobły...
Femka pisze:taniej i szybciej będzie pomalowaćMarcelibu pisze:Idę zdrapywać ze ścian mojego pokoju utłuczonych dziś w nocy około 30 komarów![]()
![]()
.
trza troszku techniki i się nie zgubićMarcelibu pisze:Jak się psuje hamulce w samochodzie marki VW Golf?
mogę Ci najwyżej Szczypiorki podesłać. Myślę, że Cycek z Mru Doroty szybko poradzą sobie ze zleceniemMarcelibu pisze:Zapraszam!
Marcelibu pisze:Femka pisze:na mojeMarcelibu pisze:Ja już mogę przesłać przelew na ładny wieniec. Na czyje konto?sama jesteś obłaDzieńdobły...
Ooooooooooooooooooooooooooooo...![]()
![]()
![]()
Najbliższy pociąg do Łodzi zaraz sprawdzę. Jak się psuje hamulce w samochodzie marki VW Golf?
Femka pisze:trza troszku techniki i się nie zgubićMarcelibu pisze:Jak się psuje hamulce w samochodzie marki VW Golf?
kinga w. pisze:Miło poczytać jak sie wykłócacie po staremu...![]()
![]()
![]()
Piękności!
Femka pisze:mogę Ci najwyżej Szczypiorki podesłać. Myślę, że Cycek z Mru Doroty szybko poradzą sobie ze zleceniemMarcelibu pisze:Zapraszam!
Sihaja pisze:Mru jest piękny, ciekawski i.... nieco bojaźliwy... Ale to kwesta "rozkręcenia się":):)
Ty już se dorzuć coś innego. Jeszcze mi tu Kretek brakuje, jak jeszcze ze Szczypiorkami się nie uporałamkalair pisze:Femka pisze:mogę Ci najwyżej Szczypiorki podesłać. Myślę, że Cycek z Mru Doroty szybko poradzą sobie ze zleceniemMarcelibu pisze:Zapraszam!
Femuś, daj za wygraną, i zostaw se Szczypiory i Cyca! Co Ci szkodzi!![]()
Dorzucę Krety...
Kinga, żebym ja Ci ze czterech nowych kotków nie podrzuciłakinga w. pisze:Ale zawsze możesz wpaść na kawkę i zostawić wąglika w cukiernicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Hana, muza_51 i 969 gości