Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Tak to ten, zaprojektowany dwa lata temu dla Hakera i dołączony do oferty. Ten drapak stanowił dla covu wezwanie, po raz pierwszy robiła taki pod chmurkę W domu mam drapak firmy Trixe, ale u mnie tylko Haker szaleje na drapaku. Także nie wypowiem się o jego wytrzymałości.
kalair pisze:Zimno. Obrzydliwie. Chcę ciepełka. Zjadłam dzisiaj tylko jedną bułeczkę!!!![]()
![]()
Na razie.
kinga w. pisze:kalair pisze:Zimno. Obrzydliwie. Chcę ciepełka. Zjadłam dzisiaj tylko jedną bułeczkę!!!![]()
![]()
Na razie.
Mam nadzieję że razową przynajmniej a najlepiej żytnią... to teraz jakaś suróweczka, albo owocek...
kinga w. pisze:BOżenko, kukurydza jest be z założenia i u podstaw. Natomiast... Zjedz 5 malutkich posiłków/ dzień zamiast dwóch większych - organizm łatwiej je przerobi na bieżąco. Takim posiłkiem może być jabłko, mały jogurt z porcją granulowanych otrąb (jadalne, sprawdziłam), jakaś sałatka bez majonezu, kanapka, jakieś mięsko z jarzynkami (ale bez ziemniaków), homoserek... Sporo możliwości.
kinga w. pisze:Są serki o obniżonej zawartości tłuszczu. Homoserki to ja akurat jadam. Kawa? Tak + słodzik i mleko. Spróbuj rozłożyć sobie posiłki w ciągu dnia. O to biega.
Przykład mój na jutro:
- kawka rano z mlekiem oczywiście - flak zalany![]()
- jakieś jabłko (nawet dwa bo kurduple)
- fasolka szparagowa na parze
- sałatka z kapusty pekińskiej z kurzym cyckiem
- koktajlik wieczorny dla uzupełnienia witaminek i diabli wiedzą czego jeszcze
A po drodze półtora litra mineralki.
kinga w. pisze:jak nie woda to jakiś napój ale bez cukru...
koniecznie.
Dorota pisze:Oskrobalam 10 (dziesiec) okoni. Naukowych![]()
I usmazylam.
Mam pokaleczone lapy :![]()
Ledwie zagoilo sie rozciecie po krojeniu serc dla kotow :evil
I w ogole :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 113 gości