Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 22, 2009 13:51

No wlasnie, co u Was sloneczka? :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie lut 22, 2009 13:56

Jerzyku, chłopie, jak się czujesz?
wiem, że Twoja duża bardzo cię kocha i dba, żeby ten w białym fartuchu do końca nie uprzykrzył ci życia Czyli fajnie.
Trzymaj się, stary.

Twój imiennik Jerzyk jeszcze w DT

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon lut 23, 2009 21:52

Hej, hej Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jerzyk trzyma sie bardzo dzielnie, niestety ostatnio jakby oslabl :( Ale nie w jakis dramatyczny sposob, zreszta moze to tylko moje przewrazliwienie- ostatnio nos mam spuszczony na kwinte :oops: Chyba taka pora roku :roll:
Po raz kolejny musze pochwalic mojego łobuza za wzorowe lykanie tabletek 8) Niestety z calych sil stara sie unikac tego, co mu podaje w strzykawce.
Na badania kontrolne jedziemy w srode lub w poniedzialek. Jerzyk postuluje poniedzialek, bo wiecie co sadzi o lecznicach i wetach :roll:
Bardzo Was wszystkie sciskamy i dziekujemy, ze z nami jestescie :D !!!!!!!!

Jak ja dawno do Lesia nie zagladalam :oops: , Izo Droga wymiziaj go ode mnie, i Bodzia i wszystkie swoje szczescia, prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anka, oboje z Jerzykiem zaciskamy mocno kciuki za wspanialy dom dla Twojego Jerzyka (moj Jerzyk prosil by przekazac kumplowi, ze jak sie wzmocni to odpisze :wink: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 23, 2009 21:57

sa wiesci :balony:

caly czas trzymamy kciuki za zdrowie Jerzyka :ok:
i Twoje Asiu :)
powodzenia

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pon lut 23, 2009 22:00

Hej Asiu!!!

wszyscy jakos w okolicach doła, u Kasi/Ani też kiepskie wieści :roll:
trzymajcie się Jerzykowi mocno!!!!

ja przez Twojego Jerzyka zaczęłam też kibicować innemu Jerzykowi co się ma do Poznania sprowadzić niedługo :D

a za Was ciągłe kciuki Kochani :oops:

(może Jerzol nie osłabł tylko ma dni gorsze, może doła złapał, każdy może..szczególnie, ze pogoda jakaś taka :? )
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pon lut 23, 2009 22:00

ciaptak pisze:sa wiesci :balony:

caly czas trzymamy kciuki za zdrowie Jerzyka :ok:
i Twoje Asiu :)
powodzenia

Goraco dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lut 23, 2009 22:02

jerzykowka pisze: Wiem, ze Jerzyk ma fatalne nerki, ze nie moze miec dobrych wynikow, ze jest smietelnie chory... Ale najwazniejsze, ze jest :!: Kocham go i reszte mojej ferajny i na tym sie z przyjemnoscia koncentruje

Asiu, cieszcie sie kazda chwila i oby tych wspolnych chwil byla cala masa. Tego Wam z calego serducha zycze!
Jerzyk bedzie pewnie mial i gorsze chwile. Najwazniejsze, ze leki ladnie przyjmuje :ok:
Wymiziaj go ode mnie :)
serdecznie Was pozdrawiam z moja banda 3 rudzielcow, szylkreta i dwoma burasami :)
Z newsow- Lechutek ladnie pachnie :D znaczy sie juz nie czuc od niego kocurrra ;)

Izabela

Post » Pon lut 23, 2009 22:02

Nah pisze:Hej Asiu!!!

wszyscy jakos w okolicach doła, u Kasi/Ani też kiepskie wieści :roll:
trzymajcie się Jerzykowi mocno!!!!

ja przez Twojego Jerzyka zaczęłam też kibicować innemu Jerzykowi co się ma do Poznania sprowadzić niedługo :D

a za Was ciągłe kciuki Kochani :oops:

(może Jerzol nie osłabł tylko ma dni gorsze, może doła złapał, każdy może..szczególnie, ze pogoda jakaś taka :? )

Haniu, dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy to Jerzyk Anki do Poznania zjezdza?
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 23, 2009 22:07

Izabela pisze:
jerzykowka pisze: Wiem, ze Jerzyk ma fatalne nerki, ze nie moze miec dobrych wynikow, ze jest smietelnie chory... Ale najwazniejsze, ze jest :!: Kocham go i reszte mojej ferajny i na tym sie z przyjemnoscia koncentruje

Asiu, cieszcie sie kazda chwila i oby tych wspolnych chwil byla cala masa. Tego Wam z calego serducha zycze!
Jerzyk bedzie pewnie mial i gorsze chwile. Najwazniejsze, ze leki ladnie przyjmuje :ok:
Wymiziaj go ode mnie :)
serdecznie Was pozdrawiam z moja banda 3 rudzielcow, szylkreta i dwoma burasami :)
Z newsow- Lechutek ladnie pachnie :D znaczy sie juz nie czuc od niego kocurrra ;)

Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I juz dzieki Wam nos podnioslam ponad podloge i wlasnie miziam Jerzyka, ktory rozsiadl sie na moich kolanach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciesze sie, ze Lesio juz groszki szczesliwie zostawil za soba. Teraz to juz powazny ( :wink: ) mlodzieniec :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 23, 2009 22:09

Asiu a wiesz, ze to juści on chyba :lol:
ale powiem Ci szczerze że ze szczegółami to na bakier jestem - zobaczyłam "Jerzyk" to od razu o Twoim Słoneczku kocim pomyslałam i weszłam na wątek:lol:

a Wy moi drodzy musicie mieć dużo mizianek, Jerzu musi dużo jeść, łykać tabletki i takie tam, a za jakiś czas słonca będzie więcej to i doliny poznikają :D
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pon lut 23, 2009 22:19

To ja podpowiem- To Jerzyk Anki z Gdanska jedzie do nowego domu w Poznaniu :)

Izabela

Post » Pon lut 23, 2009 22:24

Izabela pisze:To ja podpowiem- To Jerzyk Anki z Gdanska jedzie do nowego domu w Poznaniu :)

Alez fajnie :dance: :dance2: :balony:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 23, 2009 22:25

Jerzyku dzielny z Ciebie chłopak, Twoja Duża zresztą też dzielna jest :)

Asiu wiem że już masz mętlik od tych wszystkich rad, ale Qua Malati też ma straszny problem z nerkami, wielu wetów odwiedzili i znalazła w końcu super specjalistkę od nerek, jest zachwycona, może mogła by Ci coś jeszcze podpowiedzieć. Tutaj wątek Qua, strona z wizytą u wetki::

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... start=1095

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 24, 2009 8:02

gosiaa pisze:Jerzyku dzielny z Ciebie chłopak, Twoja Duża zresztą też dzielna jest :)

Asiu wiem że już masz mętlik od tych wszystkich rad, ale Qua Malati też ma straszny problem z nerkami, wielu wetów odwiedzili i znalazła w końcu super specjalistkę od nerek, jest zachwycona, może mogła by Ci coś jeszcze podpowiedzieć. Tutaj wątek Qua, strona z wizytą u wetki::

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... start=1095

Dziekuje Gosiu!!!!!!!!!! Kazda informacja jest dla nas baaaaaardzo wazna i cenna!!!!!!!!!!!!!!!
Okazalo sie, ze Malati leczy kocia u tej samej wetki, ktora konsultowala Jerzyka- tej z Konstancina :)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lut 24, 2009 9:15

Całuski dla Jerzyka i jego cudownej Dużej !!!!!!!!! :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]