Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciaptak pisze:sa wiesci![]()
caly czas trzymamy kciuki za zdrowie Jerzyka![]()
i Twoje Asiu
powodzenia
jerzykowka pisze: Wiem, ze Jerzyk ma fatalne nerki, ze nie moze miec dobrych wynikow, ze jest smietelnie chory... Ale najwazniejsze, ze jestKocham go i reszte mojej ferajny i na tym sie z przyjemnoscia koncentruje
Nah pisze:Hej Asiu!!!
wszyscy jakos w okolicach doła, u Kasi/Ani też kiepskie wieści![]()
trzymajcie się Jerzykowi mocno!!!!
ja przez Twojego Jerzyka zaczęłam też kibicować innemu Jerzykowi co się ma do Poznania sprowadzić niedługo![]()
a za Was ciągłe kciuki Kochani![]()
(może Jerzol nie osłabł tylko ma dni gorsze, może doła złapał, każdy może..szczególnie, ze pogoda jakaś taka)
Izabela pisze:jerzykowka pisze: Wiem, ze Jerzyk ma fatalne nerki, ze nie moze miec dobrych wynikow, ze jest smietelnie chory... Ale najwazniejsze, ze jestKocham go i reszte mojej ferajny i na tym sie z przyjemnoscia koncentruje
Asiu, cieszcie sie kazda chwila i oby tych wspolnych chwil byla cala masa. Tego Wam z calego serducha zycze!
Jerzyk bedzie pewnie mial i gorsze chwile. Najwazniejsze, ze leki ladnie przyjmuje![]()
Wymiziaj go ode mnie
serdecznie Was pozdrawiam z moja banda 3 rudzielcow, szylkreta i dwoma burasami
Z newsow- Lechutek ladnie pachnieznaczy sie juz nie czuc od niego kocurrra
Izabela pisze:To ja podpowiem- To Jerzyk Anki z Gdanska jedzie do nowego domu w Poznaniu
gosiaa pisze:Jerzyku dzielny z Ciebie chłopak, Twoja Duża zresztą też dzielna jest
Asiu wiem że już masz mętlik od tych wszystkich rad, ale Qua Malati też ma straszny problem z nerkami, wielu wetów odwiedzili i znalazła w końcu super specjalistkę od nerek, jest zachwycona, może mogła by Ci coś jeszcze podpowiedzieć. Tutaj wątek Qua, strona z wizytą u wetki::
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... start=1095
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek i 10 gości